Update - Thuis wellness: luxe privé wellness voor thuis - Ambiance

Update

16 december, 2020

Lieve klanten en zakenpartners,

Ondanks de Corona-crisis willen wij onze bedrijfsactiviteiten zo lang mogelijk blijven continueren. Het blijkt echter dat dit niet altijd mogelijk is, waardoor wij niet op elk gewenst moment de service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u ons tijdig op de hoogte stelt, op het moment dat u een geplande afspraak niet door wilt laten gaan. Uiteraard hebben er alle begrip voor als u zich momenteel niet op uw gemak voelt of twijfelt. De afspraken zullen wij, dienovereenkomstig uitstellen en op een later moment opnieuw inplannen.

Daarnaast willen wij u vragen voldoende afstand te houden van onze monteurs die bij u thuis werken, conform de aanbevelingen van het RIVM.

Indien gewenst kunt u telefonisch of per mail doorgeven welke chemicaliën of andere artikelen u uit onze shop nodig heeft. Wij maken graag een pakketje voor u klaar die wij met veel plezier voor u klaarzetten, zodat u de showroom niet per se in hoeft. U kunt de rekening per iDEAL voldoen, daar wij de factuur per mail aan u toesturen of u kunt contactloos betalen in de showroom.

In de tussentijd wensen wij u en uw familie heel veel gezondheid en sterkte.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard ook in deze vreemde tijden, gewoon telefonisch en per mail voor u bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

 

Ambiance Wellness

Wij denken graag met u mee!