Ambiance-Wellness Sale!

De meeste exclusieve producten voor een extreme lage prijs. Heeft u altijd al willen beginnen met het opzetten van een thuisspa, maar is de prijs altijd het gene wat u tegenhoudt? Of wilt u, uw huidige thuis-wellness uitbreiden of verbeteren? Dan is de Ambiance-Wellness Wintersale iets om in de gaten te houden!

Kijk voor de volledige uitverkoopactie op onze marktplaatspagina:

https://www.marktplaats.nl/u/ambiance-zwembaden/42803602/

Nieuw

Finse sauna

Van: € 13.259,-
Voor: € 7.998,-

Een prachtige Finse sauna met een geheel glazen voorzijde uit veiligheidsglas. De binnenzijde zijn afgewerkt met Fineer voor een strakke en moderne uitstraling. De zitbanken en rugleuningen zijn vervaardigd uit Abachi hout. Er zijn in totaal twee hoekbanken geplaatst met twee hoofdsteunen voor perfecte comfort.

De kracht van deze Finse saunatraditie komt van het opwarmen van een enorme stapel stenen welke worden afgeblust door water waarna de stoom de cabine vult voor een complete ontspanning. Deze ontspanning wordt aangevuld met de led sfeerverlichting.

Nieuw

Sauna oven 9KW

Van: € 363,-
Voor: € 249,-

Deze Sopra Iron wandoven is speciaal ontwikkeld voor een snelle verwarming van uw sauna. De omkasting van de oven is voorzien van een poedercoating en de afdekking is vervaardigd uit roestvrijstaal.

Stevig, duurzaam en compact: Uw ideale sauna oven!

Nieuw

Whirlpool opstapje ~ (Donkerbruin, Lichtbruin)

Van: € 229,-
Voor: € 150,-

Wilt u veilig en makkelijk uw whirlpool in- en uit kunnen stappen? Dan is een whirlpool opstapbankje een uitkomst voor u.

Wij denken graag met u mee!

Contact form - footer