Klantervaringen

Uw thuis, onze passie

Bij Ambiance Wellness hechten we grote waarde aan de ervaringen en meningen van onze klanten. Uw recensies zijn voor ons een bron van waardevolle inzichten en assisteren anderen in hun besluitvormingsproces. We geloven dat de ware essentie van luxe niet alleen schuilt in wat we aanbieden, maar vooral in de ervaringen die we creëren. Onze focus ligt op het realiseren van de perfecte wellness, precies zoals u het voor ogen heeft. Deel uw ervaringen met Ambiance Wellness en help ons om de kwaliteit van onze service continu te verbeteren.

  • Deskundige begeleiding: onze ervaren specialisten staan u bij van ontwerp tot realisatie.
  • Duurzame luxe: we integreren duurzaamheid in onze luxe wellnessproducten.
  • Klantenservice die verder gaat: ons eigen en vakbekwame monteursteam kan snel ter plaatse zijn en maken het verschil in klanttevredenheid.
  • Op maat gemaakt voor uw comfort: we stemmen elk project af op de persoonlijke wensen en de ruimte van onze klanten.

Laat een review achterContact opnemen

 

Ambiance Wellness reviews

De tevredenheid van onze klanten is onze drijfveer. Lees hier wat anderen over ons zeggen.

Ambiance Wellness Zwembaden
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Jessika Van DijkJessika Van Dijk
16:03 17 Jan 23
Sfeervolle zaak met prachtige producten en vriendelijk personeel, zeker de moeite waard als je op zoek bent naar luxe voor thuis
Harold BeemHarold Beem
13:48 26 Aug 22
Hulpvaardig
Tom VerhagenTom Verhagen
19:12 22 Jul 22
René BerendsenRené Berendsen
18:11 29 Mar 22
Goede service, vriendelijk en vakkundig advies. Een echte aanrader 👍🏻
Ingrid van MilIngrid van Mil
09:25 05 Oct 21
We zijn super tevreden met ons mooie zwembad! Prima en kundig advies, er is echt met ons meegedacht. Goede bereikbaarheid bij vragen. Ambiance heeft voor ons echt vakwerk geleverd.
Linda ElingsLinda Elings
19:25 16 Jul 20
Een zeer ervaren en onderscheidend bedrijf met erg vriendelijk en kundig personeel. Professioneel en eerlijk advies waarbij de klant centraal staat, net als de kwaliteit die zij leveren. Zij waren precies wat we zochten. Er werd volledig met ons meegedacht en hebben echt service geleverd.
karin Leenderskarin Leenders
12:18 07 Jun 20
Dit bedrijf is echt een aanrader! Goed en eerlijk advies. Klantvriendelijk staat hier centraal. Kortom zijn erg tevreden over het resultaat en de dienstverlening.
Liz van LaarhovenLiz van Laarhoven
08:41 23 Apr 20
Een prachtig bedrijf om voor te mogen werken. Het voelt als een familie die vol passie en met oog voor kwaliteit en hun klanten elke dag weer met plezier aan het werk gaan.
js_loader

 

Deel uw eigen ervaring

Heeft u onlangs gebruik gemaakt van onze diensten? Dan nodigen we u van harte uit om uw eigen ervaringen te delen. Uw feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor anderen die overwegen de stap te zetten naar hun eigen thuiswellness. Deel uw verhaal en help ons en anderen te inspireren.

Laat een review achter

Doe inspiratie op bij onze afgeronde projecten

Onze klanten komen uit heel Nederland, maar ze delen één gemeenschappelijke wens: het creëren van een unieke wellnesservaring in eigen huis. Van gezellige buitensauna’s tot serene binnenzwembaden, elk project is een reflectie van de unieke smaak en voorkeuren van onze klanten. Bekijk ons portfolio en laat u inspireren door de mogelijkheden. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

Bekijk onze projecten

Bent u ontevreden? Laat het ons weten!

Als er onverhoopt iets niet aan uw verwachtingen voldoet, dan horen we dat graag van u. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en uw feedback is essentieel voor onze voortdurende verbetering. Het indienen van een klacht bij Ambiance Wellness is helder en eenvoudig. U kunt ons bereiken via e-mail op info@ambiance.nu, telefonisch op 0318 551 190 of via het contactformulier op onze website. We nemen elke klacht of opmerking zeer serieus en streven ernaar om snel een passende oplossing te bieden.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u geïnspireerd door de ervaringen van onze klanten en wilt u meer weten over wat Ambiance Wellness voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en samen met u de eerste stappen te zetten naar uw unieke wellnesservaring. We zijn hier om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Wij denken graag met u mee!