Whirlpools

Warm water in combinatie met subtiele of intensieve massage… Pure ontspanning in uw eigen whirlpool. Droomt u ook van een whirlpool in uw woning of tuin? We hebben een enorme keuze in inbouw- en opbouwmodellen van topklasse voor zowel binnen als buiten. Dankzij de grote variatie in modellen, comfort en design hebben we altijd een model dat voldoet aan al uw wensen. De experts van Ambiance Wellness laten uw droom graag in vervulling gaan en helpen u bij het kiezen van de whirlpool die bij u past. Of laat een whirlpool compleet volgens uw wensen ontwerpen.

  • Keuze uit whirlpools van gerenommeerde merken
  • Geniet van premium luxe in uw eigen woning
  • Complete verzorging van a tot z
  • 24/7 landelijke service

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of service? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Exclusive Spa

De whirlpools uit de Exclusive Spa collectie vormen de elite binnen de hydromassage sector. In deze collectie vindt u whirlpools met ultieme functionaliteit en de meest moderne designs. Het beste van techniek, design en gemak op whirlpoolgebied komen hierin samen.

Bekijk de Exclusive Spa collectie

Premium Spa

Whirlpools uit de Premium collectie zijn prachtig afgewerkt en leveren uitmuntende prestaties. Deze whirlpools beschikken over een zeer hoog en effectief rendement als het gaat om hydromassage.

Bekijk de Premium Spa collectie

Aqualife Spa

Deze basiscollectie bestaat uit draagbare en functionele whirlpools van hoge kwaliteit met een betrouwbare en duurzame structuur. Bij het ontwerpen van deze whirlpools is extra aandacht besteed aan het beperken van onderhoudskosten, waardoor hij een rendabele investering is voor in huis.

Bekijk de Aqualife Spa collectie

Built-in Spa

Built-in Spa’s zijn ontworpen voor de gebruiker die zijn whirlpool wil laten verdwijnen in het terras of in de tuin. Daarnaast zijn deze inbouw-whirlpools in huis te installeren als aanvulling op of begin van uw thuiswellness. De technische onderdelen van deze whirlpools worden extern geïnstalleerd, op een gunstige plek.

Professional Spa

De inbouw-whirlpools uit deze collectie zijn het beste van het beste. Ze zijn van sublieme kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement in combinatie met maximale efficiëntie en duurzaamheid. Men ziet whirlpools van de Professional Spa lijn ook wel als de Champions League onder de whirlpools.

De voordelen van een whirlpool

Een whirlpool, ook wel bubbelbad genoemd, is meer dan een bad. Het is de ultieme manier om volledig tot rust te komen. In ons assortiment hebben we whirlpools met watermassages of lucht- en watermassages, die uw huid en spieren voorzien van een overheerlijke massage. De massage bevordert de stofwisseling en stimuleert uw bloedsomloop, waardoor uw lichaam energie krijgt. Daarnaast helpt de ontspannende ervaring bij het verminderen van stress en vermoeidheid.

Whirlpool naar wens laten ontwerpen

Droomt u van een whirlpool die aan al uw wensen voldoet? Ambiance Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van whirlpools in alle soorten en maten. We gaan graag met u in overleg over een whirlpool dat perfect aansluit op uw wensen, smaak en woning.

Uw eigen whirlpool in huis

Een whirlpool in uw eigen woning staat gelijk aan ontspanning, privacy en premium luxe. Met een whirlpool tovert u uw badkamer om tot een eigen wellness. Bent u ook geïnteresseerd in een bubbelbad in uw eigen huis? Onze specialisten komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. We adviseren u graag over een passend ontwerp en een geschikte plaats voor uw nieuwe whirlpool. Wilt u uw architect betrekken bij het proces? Dat is natuurlijk mogelijk. We helpen graag waar mogelijk. Neem ook eens een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren.

Ontdek ook onze andere premium zwembaden

Ambiance Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van premium zwembaden. We maken gebruik van de beste producten en materialen en zetten de beste vakmensen in bij het bouwen van uw zwembad. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van de volgende zwembaden en wellness faciliteiten:

Interesse? Neem contact op

Heeft u interesse in een eigen whirlpool of bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op maat voor u op. We zijn te bereiken via 0318 551 190 of het contactformulier.

Neem contact met ons op

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Premium Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Wij denken graag met u mee!