Buitenzwembad kopen: luxe wellness op maat - Ambiance

Buitenzwembad kopen

Hoogwaardige buitenzwembaden

In alle privacy en rust genieten van een privé buitenzwembad: wie wil dat nou niet? Aan uw conditie werken door baantjes te trekken, lekker spelen met de kinderen of even rustig ontstressen met een wijntje: met een buitenzwembad heeft u tal van mogelijkheden. Bovendien geeft het aanleggen van een luxe buitenzwembad een stijlvolle touch aan uw tuin. Met een zwembad van Ambiance kunt u dagelijks genieten. In ons brede assortiment vindt u diverse hoogwaardige buitenzwembaden die wij volledig op maat maken voor u. Daarnaast kunt u rekenen op een complete verzorging van a tot z.

  • Uw eigen droomzwembad, compleet op maat gemaakt
  • Premium wellness: ongekende luxe
  • Complete verzorging van het hele traject
  • Onderhoud nemen we u graag uit handen

Voor meer informatie over onze buitenzwembaden kunt u gerust contact met ons opnemen via de onderstaande buttons. We staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Bouwkundige buitenzwembaden

Wilt u een écht uniek buitenzwembad dat niemand anders heeft? Laat het design en de aanleg van uw bouwkundige zwembad over aan de specialisten van Ambiance.

Meer informatie

Kunststof buitenzwembaden

Onze stijlvolle kunststof buitenzwembaden van Sopra Polystone zijn te realiseren in talloze uitvoeringen. Snelle plaatsing, duurzaam en volledig customizable.

Meer informatie

Pvc buitenzwembaden

Esthetisch, veelzijdig en onderhoudsarm: met een pvc buitenzwembad ervaart u de beste eigenschappen van buiten zwemmen in uw eigen omgeving.

Meer informatie

Rvs buitenzwembaden

Een luxe uitstraling met een design dat de tand des tijds doorstaat: ga voor een rvs zwembad als u luxe wellness en stijlvolle vormgeving op prijs stelt.

Meer informatie

Polyester buitenzwembaden

Polyester zwembaden zijn alleen als monopool verkrijgbaar en daardoor zowel snel leverbaar als snel te plaatsen. Deze buitenzwembaden bestaan uit één geheel en zijn beschikbaar in diverse maten.

Meer informatie

Een buitenzwembad in uw tuin

Droomt u al jaren van een eigen buitenzwembad in uw tuin? Gun uzelf de luxe van een privé zwembad en geniet van alle voordelen. Een verwarmd buitenzwembad maakt het mogelijk om ook op de wat frissere dagen te genieten van een heerlijke duik. En in de zomer zorgt uw zwembad voor perfecte verkoeling tijdens de warme dagen. Bovendien werkt u zo op een fijne manier aan uw conditie!

Buitenzwembad inbouw

Ambiance is al jaren een grote speler op het gebied van zwembadbouw. Onze specialiteit zijn maatwerk inbouwzwembaden, waardoor we ieder droomzwembad kunnen realiseren. We bouwen uw privé buitenzwembad volledig naar wens. De mogelijkheden wat betreft afmetingen, vormen, bekleding en accessoires zijn eindeloos. Neem gerust eens een kijkje bij onze projecten:

Buitenzwembad aanleggen

Laat u een buitenzwembad aanleggen? Bij Ambiance kunnen we u vanaf stap 1 bijstaan met hulp en advies. We verzorgen het gehele traject: van de benodigde bouwtekeningen tot het aansturen van de technici die het zwembad uiteindelijk aanleggen.

We zijn in staat om het complete ontwerpproces te verzorgen of om uw architect te ondersteunen bij het ontwerp. Hierbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en gebruiken we onze ervaring en expertise om het mooiste en best passende buitenzwembad voor u te bouwen.

Buitenzwembad service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw buitenbad in topconditie blijft, helpen we u ook graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Buitenzwembad renoveren

Ook voor het renoveren van uw huidige buitenzwembad is Ambiance de aangewezen expert. Een van onze specialisten komt geheel vrijblijvend bij u langs om uw buitenbad en installatie te inventariseren.

Toebehoren voor uw buitenzwembad

Maak uw buitenzwembad compleet met de juiste toebehoren. Om optimaal te kunnen genieten van uw zwembad, biedt Ambiance diverse toebehoren die uw zwemplezier naar een hoger niveau tillen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het water in uw zwembad beschermt blijft tegen de zon met een afdekzeil, roldek of overkapping. Een afdekking zorgt er tevens voor dat het water in uw zwembad ’s nachts minder snel zal afkoelen. Daarnaast kunt u een bodemzuiger gebruiken voor een optimale en hygiënische reiniging van de zwembadbodem. Neem contact met ons op voor meer advies over welke accessoires het beste bij uw wensen passen.

Contact

Bent u enthousiast geworden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Ede. We zijn u graag van dienst!

Wij denken graag met u mee!