Buitenzwembad kopen

Hoogwaardige buitenzwembaden

In alle privacy en rust genieten van een privé buitenzwembad: wie wil dat nou niet? Aan uw conditie werken door baantjes te trekken, lekker spelen met de kinderen of even rustig ontstressen met een wijntje: met een buitenzwembad heeft u tal van mogelijkheden. Bovendien geeft het aanleggen van een luxe buitenzwembad een stijlvolle touch aan uw tuin. Met een zwembad van Ambiance kunt u dagelijks genieten. In ons brede assortiment vindt u diverse hoogwaardige buitenzwembaden die wij volledig op maat maken voor u. Daarnaast kunt u rekenen op een complete verzorging van a tot z.

  • Uw eigen droomzwembad, compleet op maat gemaakt
  • Premium wellness: ongekende luxe
  • Complete verzorging van het hele traject
  • Onderhoud nemen we u graag uit handen

Voor meer informatie over onze buitenzwembaden kunt u gerust contact met ons opnemen via de onderstaande buttons. We staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Bouwkundige zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

Polystone zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

PVC zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

RVS zwembaden

Een RVS zwembad is te verkrijgen in standaard afmetingen, maar leent zich sterk voor maatwerk. De reden hiervan is dat roestvrijstaal makkelijk te bewerken is.

Meer informatie

Polyester zwembaden

Polyester zwembaden zijn alleen als monopool verkrijgbaar en leent zich niet voor maatwerk. Het zwembad bestaat uit één geheel en is leverbaar in verschillende maten met verschillende varianten in trappen.

Meer informatie

Privé buitenzwembad op maat

Ambiance is al jaren een grote speler op het gebied van zwembadbouw. Onze specialiteit is maatwerk, waardoor we ieder droomzwembad kunnen realiseren. We bouwen uw privé buitenzwembad volledig naar wens. De mogelijkheden wat betreft afmetingen, vormen, bekleding en accessoires zijn eindeloos. Neem gerust eens een kijkje bij onze projecten.

Buitenzwembad aanleggen

Indien gewenst, kunnen wij u vanaf stap één bijstaan met hulp en advies. Ambiance verzorgt het gehele traject: van de benodigde bouwtekeningen tot het aansturen van de technici die het zwembad uiteindelijk aanleggen. We zijn in staat om het complete ontwerpproces te verzorgen of om uw architect te ondersteunen bij het ontwerp. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en gebruiken onze ervaring en expertise om het mooiste en meest geschikte buitenzwembad voor u te bouwen.

Buitenzwembad service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw buitenbad in topconditie blijft, helpen wij u graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Premium Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Buitenzwembad renoveren

Ook voor het renoveren van uw huidige buitenzwembad is Ambiance de aangewezen expert. Een van onze specialisten komt geheel vrijblijvend bij u langs om uw buitenbad en installatie te inventariseren.

Toebehoren voor uw buitenzwembad

Maak uw buitenzwembad compleet met de juiste toebehoren. Om optimaal te kunnen genieten van uw zwembad, biedt Ambiance diverse toebehoren die uw zwemplezier naar een hoger niveau tillen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het water in uw zwembad beschermt blijft tegen de zon met een afdekzeil, roldek of overkapping. Een afdekking zorgt er tevens voor dat het water in uw zwembad ’s nachts minder snel zal afkoelen. Daarnaast kunt u een bodemzuiger gebruiken voor een optimale en hygiënische reiniging van de zwembadbodem. Neem contact met ons op voor meer advies over welke accessoires het beste bij uw wensen passen.

Contact

Bent u enthousiast geworden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Ede. We zijn u graag van dienst!

Wij denken graag met u mee!

Contact form - footer