Kunststof zwembad

Niveko zwembad

Het Niveko zwembad is een polypropyleen zwembad dat u in iedere denkbare vorm en maat laat bouwen. Een uniek zwembad van kunststof, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals met een onder- of overloopgoot of als skimmerbad. Onze kunststof zwembaden, ook wel High-Tech-Polymeer zwembaden genoemd, zijn geschikt als binnenzwembad en buitenzwembad.

De voordelen van een kunststof zwembad

Een Niveko zwembad kent veel voordelen. Deze zetten we graag voor u op een rij:

 • Uv-bestendig: de kleur van het bad blijft jarenlang intact
 • De kunststof is antibacterieel en bestand tegen desinfecterende stoffen en water
 • Een kunststof zwembad is sneller geplaatst dan een bouwkundig folie bad
 • Fully customizable: te realiseren in iedere denkbare vorm en maat

Mocht uw keuze vallen op een afwijkende afmeting waardoor het transport, bestaande uit één deel niet mogelijk is, dan komen de monteurs van de fabrikant bij u op locatie het bad assembleren en zorgen zij ervoor dat deze perfect in de contouren zal passen.

 

Een polypropyleen zwembad aanleggen

De aanleg van een kunststof zwembad, verloopt in een aantal stappen. Hieronder lopen we ze globaal met u door.

 1. Allereerst graven we de contouren voor het te plaatsen kunststof zwembad uit.
 2. Vervolgens storten we een ondergrond van gewapend beton.
 3. Op deze ondervloer plaatsen we het zwembad. De open ruimtes vullen we op met stabiliserend zand of met Sopra Iso-Tec. Dit is een gebonden mortel die warmte-isolerend werkt en het zwembad inkapselt en beschermt.
 4. Zodra de opvulling is opgedroogd, storten we een ringbalk waarop we de randtegels plaatsen. Dit doen we precies op het niveau van uw tuin, terras of vloer.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u meer weten over hoe onze werkwijze bij u persoonlijk uitpakt? Neem dan contact met ons op.

 

Onderhoud aan een kunststof zwembad

We helpen u graag bij het onderhoud aan uw polypropyleen zwembad. We houden uw zwembad in topconditie, onder andere met deze werkzaamheden:

 • Periodieke controle en onderhoud
 • Uw kunststof buitenzwembad zomer- en winterklaar maken
 • Het leveren van de te gebruiken chemicaliën en toebehoren, indien u zelf onderhoud verricht

Onderhoudscontract

Wilt u liever het onderhoud volledig uit handen geven? Dan sluit u een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad met ons af. Er bestaan verschillende versies van dit contract. Een daarvan is de Premium Pas: hierbij maken we uw kunststof bad onder andere winter- en zomerklaar én u krijgt 10% korting op eventuele vervangingsonderdelen.

U kunt ook kiezen voor onderhoud op maat, waarbij we alle zorg van uw wellness producten uit handen nemen. Hierbij hoort onderhoud aan uw polypropyleen zwembad, exact wanneer u dat wilt. Of dat nu jaarlijks, maandelijks of wekelijks is.

Ambiance Wellness: voor de ultieme ontspanning

Het assortiment van Ambiance Wellness gaat nog veel verder dan alleen kunststof zwembaden. Wist u dat we ook heerlijke sauna’s op maat, whirlpools en andere typen inbouwzwembaden leveren? Laat u inspireren door ons ruime aanbod en ga voor de ultieme ontspanning in uw eigen woning. U bekijkt op onze website alles op uw gemak, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Ede.

Zwembaden

Naast onze kunststof zwembaden bieden we ook andere prachtige zwembaden. Voor zowel binnen als buiten en volledig naar uw wens.

Whirpools

Op zoek naar een whirlpool voor thuis? Onze jacuzzi’s staan bekend om hun krachtige prestaties en tijdloze, moderne vormgeving.

Sauna's

Ontspannen in de sauna, zonder de deur uit te gaan. Klinkt dat niet heerlijk? Een sauna in huis maakt Ambiance Wellness volledig op maat.

Klaar om een duik te nemen in uw kunststof zwembad?

Indien u een investering wilt doen die de waarde van uw vastgoed verhoogd en als u jaren onbezorgd wilt genieten van uw zwembad is een Sopra Polystone custom build monopool de beste keuze voor u!

Ziet u het al helemaal voor zich: een heerlijke, verfrissende duik nemen in uw eigen Sopra Polystone zwembad? We horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u met genoegen meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons direct op 0318 551 190.

Wij denken graag met u mee!