ZigaForm version 6.1.2
Zwembaden

Niveko

Niveko definieert de Europese standaard op het gebied van zwembaden met één stuk. In zijn 30-jarige geschiedenis heeft het bedrijf zich opgewerkt tot een leider in de zwembadindustrie. NIVEKO hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn materialen en afwerking, de efficiëntie en precisie van het handwerk en het sociale en milieuaspect van zijn activiteiten – allemaal volgens de huidige Europese normen. De op maat gemaakte zwembaden die worden vervaardigd met High-Tech polymeer zijn erg populair bij mensen die kwaliteit weten te waarderen, die precies het zwembad willen dat ze in gedachten hebben en die bij NIVEKO een breed scala aan zwembadconfiguraties kunnen vinden, tot in het kleinste detail.

NIVEKO is gevestigd in Tsjechië, waar het inmiddels meer dan 130 professionals in dienst heeft. De productieruimte en andere faciliteiten van het bedrijf beslaan een totale oppervlakte van 20.000 m² en bieden voldoende capaciteit voor de productie van meer dan 800 zwembaden per jaar.

Skimmerzwembaden

Skimmer Invisible

Dankzij het unieke skimmer-ontwerp  welke door Niveko is ontwikkeld, is er een minimalistische overgang tussen de zwembadwand en de waterloop gecreëerd met behoud van het maximale waterniveau. De skimmer is geïnstalleerd in het achterste deel van het zwembad.

Skimmer Top Level

Een elegant skimmer zwembad, met een verhoogd waterpeil dat bijna tot aan de rand van het zwembad reikt. Het slanke skimmertype kan worden gekozen in de standaard kunststof variant of in de roestvrijstalen variant welke een exclusieve uitstraling geeft.

Overloopzwembaden

Overflow Underflow

De unieke oplossing van het Overloop Underflow zwembad wordt gekenmerkt door een stijlvol design en een ruime praktische toepasbaarheid. De overloopgoot is onder het omliggende terras verborgen, wat water bespaart en tegelijkertijd het zwembad een high-tech look verleent.

Overflow Evolution

Het elegante Overloop Evolution zwembad kenmerkt zich door tijdloosheid. De wand van het zwembad is 20 mm dik, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen de binnen- en buitenzijde van het bad. Laat water de hoofdrol spelen.

Overflow Advance

Onderscheid uzelf met het Overloop Advance zwembad dat gekenmerkt wordt door markante lijnen. De pure elegantie van natuurlijk graniet dat op smaakvolle wijze het zwembad omgeeft, verleent het bad een persoonlijke look. Ongeacht of het bad binnen of buiten is aangelegd, het Overloop Advance bad is overal een lust voor het oog.

Overflow Infinity

Het overloopzwembad Infinity is met name geschikt voor omgevingen waarbij het terrein in hoogte varieert,  waar het water aan één kant over de rand van het zwembad stroomt en zo de indruk wekt van een oneindig uitzicht op de omgeving.

Overflow Multi

Een multifunctioneel ontwerp dat in alle vormen en maten functioneert. Kies voor een rooster van PVC of natuursteen en creëer een overloopbad naar eigen smaak.

 

Lees meer over Niveko

Wij denken graag met u mee!