Actuele aanbiedingen - Thuis wellness: luxe privé wellness voor thuis - Ambiance

Actuele aanbiedingen

Dolphin Hybrid Platinum hydraulische zwembadreiniger (showroommodel)

Slimme hydraulische zwembadreiniger die op de filterpomp kan worden aangesloten. De Dolphin Hybrid gebruikt het vermogen van de ingebouwde dynamo om zich door het zwembad te verplaatsen. Reinigt een middelgroot zwembad in gemiddeld 1,5 uur dankzij het CleverClean systeem. Zo verplaatst deze reiniger

zich zo efficiënt mogelijk door het zwembad.

De revolutionaire technologie van de Dolphin Hybrid Platinum zorgt ervoor dat het vermogen van het hydraulische debiet wordt omgezet in elektriciteit om zo de reiniger voort te kunnen bewegen. De Hybrid Platinum kan iedere soort bodem reinigen. Tegel, beton, liner of polyester, deze hydraulische zwembadreiniger maakt alles schoon. Minimale pompcapaciteit 6m3 per uur, slanglengte 10m.

Nu van € 612,- met 50% korting voor € 306,- incl. 21% btw

 

Vacuüm Hayward Magic Clean (showroommodel)

Deze zwembadreinigers met hun fun design zijn speciaal ontworpen voor opzetbaden en zwembaden met vlakke bodems. Ze hebben een “smart drive” systeem voor een snelle en efficiënte reiniging, ze behandelen elke vierkante meter van het zwembad en zuigen alle microscopische, maar ook grotere bestanddelen op.

Details

  • Eenvoudige installatie in 10 minuten: geen gereedschap nodig.
  • Uiterst stille werking.
  • Spaart energie: geen booster pomp nodig omdat u gebruik maakt van het bestaande filtersysteem met minimaal een 0,75 pk pomp.
  • Compleet met 9,6 meter vacuüm slang en een verloopstuk voor in de skimmer.
  • Zuigt zowel microscopische deeltjes als grof vuil op.
  • Geen aparte stroomvoorziening nodig.

Nu van € 325 met 50% korting voor € 162.50 incl. 21% btw

Wij denken graag met u mee!