Premium Spa

Wilt u alleen het beste van het beste als het gaat om privé wellness? De Premium Spa collectie overtreft al uw verwachtingen met de meest luxe whirlpools die er te vinden zijn. Het complete hydromassagecircuit van deze collectie is nauwkeurig samengesteld en strategisch ontworpen om de beste spa-ervaring te bieden. Koopt u uw whirlpool via Ambiance Wellness, dan weet u zeker dat de installatie tot in de puntjes verzorgd is. Zo geniet u onbezorgd van wellness bij u thuis.

 • Luxe whirlpools met een zeer hoog rendement
 • Whirlpools met service van a tot z
 • 24/7 service in heel Nederland
Neem contact met ons op

Spa Soft

Het model Spa Soft is een van de populairste spa’s van het moment. En dat is ook niet zo gek: hij blinkt uit in prestatie, design, ergonomie én ruimte. Zelfs met zijn zessen zit u nog heerlijk comfortabel in deze whirlpool. Geniet samen of alleen van het ontspannende massagecircuit.

Spa Essence

Maximaal comfort met twee ligplekken en totale ruimte voor 5 personen? De compacte maar zeer ruime Spa Essence is ontwikkeld met het oog op de beste gebruikerservaring als het gaat om design en technologie. Een essentieel onderdeel van uw privé wellness.

Spa Velvet

Ga voor groot met de XXL Spa Velvet. Een zeer geschikte spa voor gebruikers met een steviger postuur, maar ook perfect voor wie van wat extra ruimte houdt. Deze diepste en ruimste spa uit de collectie geeft een efficiënte en doeltreffende massage met maximaal comfort.

Spa Nice

Deze bijzondere spa zorgt met zijn ergonomische en esthetische design voor het ultieme luxegevoel. Spa Nice is een van de krachtigste whirlpools in het assortiment. Dé whirlpool voor wie een hoog rendement met een buitengewone esthetiek wil combineren.

Zeeën van mogelijkheden met uw eigen whirlpool

De Premium collectie doet zijn naam eer aan als het gaat om de standaardkenmerken én extra opties. Hierdoor vallen deze whirlpools op door hun veelzijdigheid en luxe afwerking. Maak uw wellnesservaring af tot in de details en zorg voor een ambiance van maximale ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan:

Standaard inbegrepen:

 • Aromatherapy
 • Ultraviolet Treatment
 • Colour Sense kleurentherapie

Optioneel:

 • Surround Bluetooth Audio
 • Wifi Touch Panel
 • Blue Connect
 • EcoSpa
 • Nordic Insulation System

Bekijk al onze luxe wellness voorzieningen

Naast de verschillende collecties whirlpools vindt u bij Ambiance Wellness nog veel andere wellness voorzieningen en zwembaden. We verzorgen zowel het design als het aanleggen en werken alleen met de beste producten en materialen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere opties:

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over de whirlpools uit de Premium Spa collectie of wilt u weten welke spa de beste is voor bij u thuis? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden en adviseren u graag. We zijn te bereiken via 0318 551 190 of het contactformulier. Via dit formulier vraagt u ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Whirlpools

Ultieme ontspanning in uw privé omgeving. Onze luxe spa’s zijn krachtig, comfortabel én mooi om te zien.

Zwembaden

Uw eigen zwembad in de tuin of in huis? Maak uw droom waar en geniet van een duik in uw binnen- of buitenbad.

Sauna's

Een revitaliserend bezoekje aan uw eigen sauna laat u zowel mentaal als fysiek helemaal tot rust komen.

Wij denken graag met u mee!