Zwembad met beweegbare bodem

Niveko Motion Pool

Ontdek Niveko Motion Pool, de toekomst van zwembaden, waarbij luxe en flexibele diepten samenkomen in een elegant ontwerp. Niveko Motion Pool brengt een revolutionaire benadering van het traditionele zwembadconcept met zijn beweegbare bodemtechnologie. Dit unieke kenmerk maakt het mogelijk om de diepte van uw zwembad aan te passen aan verschillende activiteiten en persoonlijke voorkeuren, waardoor een veelzijdige en dynamische buitenruimte ontstaat. Ontdek alle voordelen van een zwembad met beweegbare bodem of bezoek onze showroom om inspiratie op te doen.

  • Veelzijdig door de aanpasbare diepte
  • Optimale veiligheid
  • Ruimtebesparend ontwerp

Ervaar premium wellness bij u thuis

Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit en het waarborgen van uw tevredenheid door het gehele proces – van het initiële ontwerp tot de voltooiing van uw droomzwembad. Deze toewijding wordt onderstreept door ons ISO 9001-certificaat, een internationaal erkende norm die onze inzet voor kwaliteitsmanagement bevestigt. Dit certificaat verzekert u van onze professionaliteit en betrouwbaarheid en is uw garantie dat we continu streven naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Beweegbare zwembadbodem

De beweegbare zwembadbodem van Niveko Motion Pool, een innovatief systeem, stelt u in staat om de diepte van uw zwembad met gemak aan te passen, perfect afgestemd op de uiteenlopende behoeften van uw gezin. De diepte is op elk niveau in te stellen tussen 0 en 150 cm. Of het nu gaat om veilig spelen voor de kinderen, ontspannen zwemmen of intensieve sportieve activiteiten, deze flexibele vloer voldoet aan elke wens.

Bovendien minimaliseert dit systeem de belasting op het gebruik van de ruimte; wanneer het zwembad buiten gebruik is, heft de bodem zich op tot het niveau van het omliggende terrein, waardoor uw buitenruimte een multifunctionele plaats wordt. Deze naadloze integratie en afwerking garanderen dat uw zwembad een luxe en praktische aanvulling op uw thuis is. Zowel als binnenzwembad of als buitenzwembad.

Veiligheid en functionaliteit in elke ruimte

Met het innovatieve ontwerp van de motion pool fungeert de beweegbare bodem als een krachtig middel om de toegang tot het water te controleren, wat essentieel is voor de bescherming van uw gezin. Buiten de zwemuren transformeert de bodem uw zwembadruimte in een functioneel terras, ideaal voor entertainment of ontspanning.

Deze aanpassingsmogelijkheid verzekert dat uw buiten- of binnenruimte altijd maximaal benut wordt, ongeacht de gelegenheid. Dit maakt het de ideale keuze voor elke moderne woonomgeving.

Energie-efficiëntie en onderhoudsgemak

De innovatieve beweegbare bodem in het helpt de temperatuur van het water te stabiliseren door overmatige opwarming te voorkomen en warmteverlies te beperken. Dit resulteert in een efficiënter energieverbruik. Tegelijkertijd blokkeert het effectief de toegang van vuil, waardoor de noodzaak voor frequent onderhoud aanzienlijk afneemt.

Bovendien fungeert de beweegbare bodem als een effectieve zwembadafdekking, waardoor er geen noodzaak is om het zwembad winterklaar te maken. Zo biedt deze technologie niet alleen een verbeterde zwemervaring, maar ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor élk seizoen.

Sfeervolle zaak met prachtige producten en vriendelijk personeel, zeker de moeite waard als je op zoek bent naar luxe voor thuis..” – Jessika

Keuze uit verschillende type vloeren

U kunt het type vloer zelf selecteren om perfect aan te sluiten bij het ontwerp van uw tuin. Het bad is altijd wit en geconstrueerd voor tegels met een dikte tot 20 mm. Deze kunt u naar smaak zelf uitkiezen.

Professionele installatie de beweegbare vloer

Elke fase van de installatie is gericht op precisie, van het instellen van de juiste hoogte van de vloer tot het integreren van een zwembadtrap die harmonieus aansluit op het ontwerp. We begrijpen dat de installatie van een dergelijk geavanceerd systeem specifieke informatie en aandacht vereist, om ervoor te zorgen dat elk component naadloos functioneert binnen uw bestaande ruimte.

Of het nu gaat om het aanpassen van de trap voor directe toegang tot het water of het finetunen van de vloerhoogte voor optimale veiligheid en gebruiksgemak, ons team staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Het resultaat is een op maat gemaakt privézwembad dat esthetiek, functionaliteit en veiligheid perfect combineert.

Zwembad met beweegbare bodem kopen?

Overweegt u de aanschaf van een zwembad met een beweegbare vloer? Als toonaangevende expert op het gebied van luxe zwembaden en wellness, vormt Ambiance Wellness de perfecte partner om uw droom van een Niveko Motion Pool te realiseren. Met een focus op maatwerk en kwaliteit, ontwerpen en installeren we prefab zwembaden waarbij de beweegbare vloer naadloos integreert met uw ruimte en afwerkingseisen. Ons toegewijde team werkt nauw samen met elke klant. Voor een persoonlijke offerte of om onze showroom te bezoeken, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

Neem een kijkje in onze showroom

We begrijpen dat de aanschaf van een zwembad niet zomaar iets is. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en dat het bad aan al uw wensen voldoet. Bij Ambiance Wellness hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze experts helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomzwembad en hebben de technische kennis om de beste plek te bepalen, ook in nauwe of kleine ruimtes.

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken in Ede, waar ons team op u wacht. Bekijk hier de verschillende inbouwzwembaden in het echt en ontvang kosteloos advies over het geschiktste bad voor u. We verzoeken u om voor uw bezoek contact met ons op te nemen, zodat we weten van uw komst en u de beste service kunnen bieden.

Openingstijden en contactgegevens

Ambiance Wellness Zwembaden
Boylestraat 50
6718 XM, Ede

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Veelgestelde vragen over onze Niveko Motion Pool zwembaden

Ontdek de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Wat is de kostprijs van een zwembad met beweegbare bodem?

De kosten van een zwembad met beweegbare vloer varieert en is sterk afhankelijk van uw wensen. Voor een nauwkeurige schatting nodigen we u uit om een offerte bij ons op te vragen. Zo kunnen we samen uw behoeften in kaart brengen en een op maat gemaakte oplossing bieden die perfect aansluit bij uw visie en de beschikbare ruimte.

Hoe werkt een zwembad met beweegbare bodem

Een zwembad met een beweegbare bodem werkt door middel van een verstelbaar platform dat de bodem van het zwembad vormt. Dit platform kan omhoog of omlaag worden bewogen om de waterdiepte aan te passen. Bij verhoging tot de oppervlakte transformeert het zwembad in een solide vloer voor extra terrasruimte, terwijl het water veilig onder dit platform blijft. Zo combineert het zwembad functionaliteit met flexibiliteit, zonder dat het water verplaatst of verwijderd hoeft te worden.

Hoe onderhoud ik een beweegbare zwembadvloer?

Het reinigen onder een beweegbare zwembadbodem is essentieel voor zowel hygiëne als de levensduur van uw zwembad. Dit begint met het omlaag brengen van de bodem voor toegang tot de onderkant, gevolgd door het verwijderen van vuil met een zwembadstofzuiger of door handmatig schrobben. Het is ook belangrijk om afvoeren te checken op blokkades voor behoud van goede watercirculatie en filtratie. Ambiance Wellness biedt niet alleen geavanceerde zwembadsystemen maar ook een uitgebreide service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft. Bezoek onze pagina over service en onderhoud voor meer informatie.

Zijn er extra opties beschikbaar bij Ambiance Wellness?

Ja, Ambiance Wellness biedt diverse extra opties aan, waaronder twee typen trappen: een trap die de volledige breedte van het zwembad beslaat en de Modern-trap. Daarnaast zijn er verschillende inbouwopties beschikbaar zoals jets, verlichting en een jetstream.

Is installatie van een beweegbare vloer in een bestaand zwembad mogelijk?

De installatie van een beweegbare vloer, zoals de Motion Pool, is niet mogelijk in bestaande zwembaden. De Motion Pool is een prefab zwembad dat volledig op maat wordt gemaakt in de fabriek. Dit maakt het ongeschikt om achteraf in bestaande baden te integreren.

Wat zijn de minimale afmetingen voor een beweegbare zwembadvloer?

U kunt kiezen uit zes verschillende afmetingen. De diepte is altijd 1,5 m.

  • 6 x 3 m
  • 6,5 x 3 m
  • 7 x 3 m
  • 8 x 3,5 m
  • 9 x 3,5 m
  • 10 x 3,5 m

Wij denken graag met u mee!