Inbouwzwembad kopen? – Ambiance Wellness

Inbouwzwembad

Ingebouwd zwembad kopen

Heeft u altijd al een eigen zwembad willen hebben in uw tuin of woning? In ons assortiment vindt u verschillende hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden die we volledig naar wens voor u ontwerpen en monteren. Met een inbouwzwembad zwemt en ontspant u in stijl en comfort, terwijl u geniet van de privacy en rust in uw eigen omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie en om zelf uw zwembad samen te stellen.

 • Uw inbouwzwembad volledig op maat gemaakt
 • Vakkundige installatie en oplevering
 • Ambiance Wellness is in het bezit van een ISO 9001-certificaat

Inbouwzwembaden op maat

Bij Ambiance Wellness bieden we verschillende inbouwzwembaden op maat aan. We ontwerpen en installeren uw zwembad dan volledig naar wens. We hebben alles wat u zoekt om uw droomzwembad te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een zwembad voor het hele gezin, een zwembad om in te trainen of een bad om heerlijk in te ontspannen na een lange werkdag.

We leveren zwembaden van topkwaliteit

Ambiance Wellness bezit als enige zwembadinstallatiebedrijf in Nederland het ISO 9001-certificaat. Dit is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, die aangeeft dat een bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. U mag er dus op vertrouwen dat we u de beste kwaliteit leveren en dat uw zwembad bestand is tegen alle weersinvloeden.

Ontdek onze inbouwzwembaden

Wilt u een écht uniek buitenzwembad dat niemand anders heeft? Laat het design en de aanleg van uw bouwkundige zwembad over aan de specialisten van Ambiance.

Waarom een inbouwzwembad kopen?

Een ingebouwd zwembad biedt verschillende voordelen, zeker ten opzichte van een bovengronds zwembad. Inbouwzwembaden hebben over het algemeen een hogere esthetische waarde en zien er luxueuzer uit. Daarnaast is het een prima investering voor de langere termijn. Bovendien is een inbouwzwembad veel duurzamer, ook als het aankomt op energieverbruik. We zijn veel bezig met de verbetering van isolatie en energie en denken hierbij natuurlijk aan de aarde én aan uw portemonnee.

Daarnaast bieden inbouwzwembaden meer zwemruimte. U bepaalt namelijk zelf hoe breed en diep u het zwembad wilt hebben. Verder geven onze ingebouwde zwembaden u een heerlijk vakantiegevoel en neemt u een frisse duik wanneer u daar zin in heeft. De ultieme vrijheid, gewoon bij u thuis.

Wat kost een inbouwzwembad?

De prijs van een ingebouwd zwembad is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de:

 • accessoires;
 • afwerking;
 • bekleding;
 • diepte;
 • grootte;
 • vorm.

Omdat we elk zwembad compleet op maat maken, hangt hier geen vast prijskaartje aan. Heeft u interesse in een van onze ingebouwde zwembaden? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

We zijn super tevreden met ons mooie zwembad! Prima en kundig advies, er is echt met ons meegedacht. Goede bereikbaarheid bij vragen. Ambiance heeft voor ons echt vakwerk geleverd.” – Ingrid van Mil

Inbouwzwembad kopen bij Ambiance Wellness: zo werkt het

Ook een ingebouwd zwembad kopen? In slechts 7 eenvoudige stappen helpen we u op weg naar uw droomzwembad:

 1. Aanvraag indienen: bent u geïnteresseerd in een ingebouwd zwembad? Neem contact met ons op.
 2. Afspraak inplannen: in onze showroom in Ede brengen we uw wensen in kaart.
 3. Wij komen bij u langs: om een goed beeld te krijgen van de locatie en eventuele uitdagingen.
 4. Offerte goedkeuren: keurt u onze offerte goed? Dan maken we hem definitief.
 5. Overleg: tijdens het gehele proces communiceren we met alle betrokken partijen, zodat iedereen op de hoogte is.
 6. Inbouwzwembad monteren: onze monteurs gaan voor u aan de slag.
 7. Oplevering: zodra onze monteurs klaar zijn, leveren we uw zwembad netjes op. Vanaf nu is het tijd om te genieten van een frisse duik!

Laat de service en het onderhoud aan ons over!

Ambiance Wellness levert niet alleen zwembaden op maat, maar verzorgt ook verschillende services en onderhoudsmogelijkheden. Zo maken we uw bad bijvoorbeeld zomer- of winterklaar, zorgen we voor periodiek onderhoud en voorzien we u van chemicaliën en andere benodigdheden.

Lees meer over onderhoud op maat en de Premium Pas die we u aanbieden.

Dankzij onze services heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw zwembad. Zo heeft u tijd over voor andere dingen die u écht belangrijk vindt.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Neem een kijkje in onze showroom

We begrijpen dat de aanschaf van een zwembad niet zomaar iets is. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt en dat het bad aan al uw wensen voldoet. Bij Ambiance Wellness hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze experts helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomzwembad en hebben de technische kennis om de beste plek te bepalen, ook in nauwe of kleine ruimtes.

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken in Ede, waar ons team op u wacht. Bekijk hier de verschillende inbouwzwembaden in het echt en ontvang kosteloos advies over het geschiktste bad voor u. We verzoeken u om voor uw bezoek contact met ons op te nemen, zodat we weten van uw komst en u de beste service kunnen bieden.

Openingstijden en contactgegevens Ambiance Wellness

Ambiance Wellness Zwembaden
Boylestraat 50
6718 XM, Ede

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij denken graag met u mee!