Exclusive Spa

De Exclusive Spa collectie bestaat uit luxe whirlpools met de meest geavanceerde hydromassagetechnologie. Deze ‘elite van de draagbare spa’s’ combineren ultramodern design met exclusieve eigenschappen. Dit maakt ze tot de meest verfijnde whirlpools op het gebied van zowel uiterlijk als prestatie. Bij Ambiance Wellness bieden we deze prachtige spa collectie aan met complete service. Zo heeft u geen omkijken naar de installatie en kunt u zich volledig richten op uw eigen privé wellness.

  • Keuze uit de meest luxueuze spa’s voor thuis
  • Uw whirlpool volledig verzorgd
  • 24/7 landelijke service
Neem contact met ons op

Spa Suite

Kom helemaal tot rust met de ontspannende Spa Suite: een van de nieuwste whirlpools uit de collectie. Deze spa bevat 4 zitplaatsen die ook te gebruiken zijn als 2 ergonomische ligstoelen. Dankzij de uitmuntende eigenschappen kunt u heerlijk ontspannen.

Bekijk Spa Suite

Spa Home

Een aantrekkelijke en minimalistische whirlpool: dat is de Spa Home. U geniet van een echt wellness-moment met 4 verschillende ligposities en de verschillende hydromassage jets en luchtinjectoren. De Spa Home installeren we veelvuldig in luxe woonhuizen en hotelkamers.

Spa Cube

Ontspan in een Spa Cube. In deze minimalistische whirlpool neemt u met maximaal 4 personen plaats. Geniet van een fysiek gevoel van welzijn dankzij 27 waterdrukjets, 12 warme luchtjets en 2 hoofdsteunen. Ideaal voor stellen, vrienden en familie.

Spa Cube Ergo

De Spa Cube Ergo is niet alleen een lust voor het oog, hij is ook zeer ergonomisch vormgegeven. Er is plek voor 5 personen en hij heeft wel 28 waterdrukjets en 14 warme luchtinjectoren. De Spa Cube Ergo is ideaal voor de badkamer, waar u een sfeervolle uitstraling creëert met de ledverlichting.

Spa Quantum

Achter het strakke, minimalistische uiterlijk van Spa Quantum gaat een wereld van wellness schuil. Deze krachtige whirlpool biedt een zee van ruimte voor 4 personen en laat u optimaal genieten van een ontspannende hydromassage.

Bekijk Spa Quantum

Ontdek de mogelijkheden van een whirlpool bij u thuis

De whirlpools uit de Exclusive Spa lijn blinken uit in prestatie en veelzijdigheid. Wilt u een spa voor 4 of 5 personen? Een ruimte waarin u vrij kunt bewegen of juist ergonomische ligplekken die u optimaal ondersteunen? Er is heel veel mogelijk dankzij de vele uitrustingen en opties. Uw luxe thuis spa is uit te breiden met veel geavanceerde toevoegingen. Bekijk de verschillende typen en ontdek hoe u ultieme ontspanning bij u thuis creëert.

Onze uitgebreide collectie premium zwembaden

Bij Ambiance Wellness vindt u niet alleen premium whirlpools én de beste service, maar nog veel meer zwembaden en wellness faciliteiten. We zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de aanleg en maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Zo garanderen we u de ultieme thuiswellness ervaring waar u zorgeloos van geniet. Bekijk ook onze andere producten:

Interesse? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een eigen spa of heeft u vragen over ons assortiment? Onze specialisten kunnen u alles vertellen over onze zwembaden en wellnessfaciliteiten. Neem gerust contact met ons op via 0318 551 190 of het contactformulier. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. We denken graag met u mee!

Neem contact met ons op

Whirlpools

Heerlijk ontspannen in een privé whirlpool bij u thuis. De beste prestaties met een strakke, moderne afwerking.

Zwembaden

Zwembaden voor binnen en buiten. Een duik nemen wanneer u maar wilt, met de privacy en rust van thuis.

Saunas

Kom helemaal tot rust en ervaar luxe wellness met uw eigen sauna. Ultieme ontspanning van lichaam en geest.

Wij denken graag met u mee!