Zwemspa

Wilt u graag een zwembad in de tuin om uw zwemvaardigheden te trainen, maar ook kunnen genieten van de ontspannende eigenschappen van een whirlpool? Met een zwemspa combineert u het beste van twee werelden. Beoefen aquafitness of zwem tegen de stroom in met het compacte maar ruime zwembad. Geniet van een revitaliserende hydromassage. Het kan allemaal met een luxe zwemspa. Bij Ambiance Wellness vindt u verschillende soorten zwemspa’s en profiteert u van de beste kwaliteit en service.

  • Veelzijdige zwemspa’s voor sport en ontspanning
  • Volledig verzorgd van aanleg tot onderhoud
  • 24/7 service binnen heel Nederland
Neem contact met ons op

Swimspa Sky

De ultieme combinatie van sport en ontspanning in een compact minizwembad voor binnen of buiten? Swimspa Sky is een veelzijdige zwemspa die geschikt is voor zowel recreatief als sportief gebruik. Train uw zwemvaardigheid en relax daarna met de 12 hydromassagejets.

Compact Pool

De naam zegt het al: dit is de compactste zwemspa op de markt. Met een vrije zone van 2 meter waarin u aquafitness kunt beoefenen biedt deze zwemspa voldoende mogelijkheden voor een heerlijke waterworkout. De badzone is gecombineerd met een verticale massagezuil.

Compact Pool Inground

Alle voordelige eigenschappen van de Compact Pool, maar dan geïntegreerd in de omgeving. Laat uw zwemspa naadloos samensmelten met uw buiten- of binnenruimte. Door de zwemspa in te bouwen neemt hij nog minder plek in, maar geniet u wel van alle positieve eigenschappen.

Swimspa Duo

The best of both worlds krijgt u met Swimspa Duo: de zwemspa die bestaat uit 2 afzonderlijke baden. Terwijl de één zijn best doet tijdens een lekkere zwemtraining, ontspant de ander in het whirlpoolgedeelte van de spa. De watertemperatuur is per zone in te stellen, zodat iedereen met volle teugen geniet.

Swimspa Amazon

Of u nu graag tegen de stroom in zwemt of aquagym met hydromassage beoefent: alles is mogelijk met Swimspa Amazon. Deze ruime spa combineert een hydrotherapiegedeelte voor 4 personen met een zwembad voor intensieve trainingen. Ga ook voor die leuke en gezonde lifestyle!

Swimspa Amazon Inground

Net als de Compact Pool is Swimspa Amazon Inground mogelijk. Deze inbouwversie is uitermate geschikt voor in zowel particuliere woningen als hotels of sportclubs. De ruime afmetingen maken het mogelijk om onafgebroken tegen de stroom in te zwemmen, terwijl het bad weinig ruimte lijkt in te nemen als inbouw.

Fitness Spa

De alles-in-één Fitness Spa neemt net zo weinig ruimte in als de Compact Pool, maar blinkt uit in veelzijdigheid. Het hele gezin kan genieten van deze zwemspa. Gebruik hem voor uw zwemtrainingen en laat de kinderen er heerlijk in zwemmen. De 4 ergonomische posities maken een verkwikkende massage mogelijk.

Fitness Spa Inground

Wilt u uw Fitness Spa graag mooi laten opgaan in de binnenruimte of in uw tuin? Laat hem dan inbouwen en kies voor de Fitness Spa Inground. De luxe uitstraling en het compacte karakter van deze versie maken hem een populaire keuze bij liefhebbers van zwemspa’s.

Inspannen én ontspannen met een zwemspa

Met een zwemspa combineert u alle ontspannende voordelen van een whirlpool met de sportieve elementen van een zwembad in de tuin. Dat is dus wellness en fitness in één! Geniet van een heerlijke zwemworkout en kom daarna heerlijk bij met een relaxende hydromassage. Zo gaat u bovendien spierpijn tegen en bevordert u een goede doorbloeding.

Uw zwemspa inbouwen

Wilt u uw zwemspa naadloos laten aansluiten op de omgeving? De modellen Compact Pool, Swimspa Amazon en Fitness Spa zijn allemaal in te bouwen in de grond. Zo maakt u niet alleen de instap eenvoudiger, het zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling waarbij de buitenkant van de zwemspa mooi in de omgeving wordt weggewerkt. Dit zorgt er bovendien voor dat de buitenkant van uw spa niet aan de weersinvloeden onderhevig is. De spa blijft uiteraard wel goed bereikbaar voor onderhoud. Aan alles is gedacht!

Bekijk ook onze luxe zwembaden en andere wellness faciliteiten

Ambiance Wellness is dé plek waar u uw zwembad of wellness faciliteiten aanschaft. Naast de verschillende whirlpools en zwemspa’s vindt u bij ons bijvoorbeeld ook:

Contact met Ambiance

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten zwemspa’s of twijfelt u welk model het beste aansluit op uw behoeften? Onze experts kennen alle modellen en leggen u graag uit waar u op moet letten. Wilt u advies van Ambiance Wellness voordat u een keuze maakt? Bel dan 0318 551 190 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Whirlpools

Ervaar een gevoel van ultieme luxe en ontspanning met uw eigen whirlpool binnen of buiten. Ontdek onze spa collecties.

Zwembaden

Een eigen zwembad waarin u wanneer u wilt een verfrissende duik neemt? Bekijk alle privé binnen- en buitenzwembaden.

Sauna's

Voel u herboren na een bezoekje aan uw eigen privé sauna op maat. Een heerlijk ontspannende ervaring voor lichaam en geest.

Wij denken graag met u mee!