ZigaForm version 6.1.2

Aqualife Spa

Met familie of vrienden samen genieten van een luxe wellnesservaring, gewoon bij u thuis? Het kan met de Aqualife Spa collectie. Deze gezinsspa’s hebben een prijs-kwaliteitverhouding waar geen enkele andere spa tegenop kan. Dankzij hun duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter haalt u met de Aqualife lijn een robuuste en betrouwbare whirlpool in huis waar u jarenlang van kunt genieten. Ga voor een spa van Ambiance Wellness, zodat u verzekerd bent van:

  • Luxe whirlpools met de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Complete service: van installatie tot onderhoud
  • 24/7 bereikbaar in heel Nederland
Neem contact met ons op

Spa Pulse

Met maar liefst 6 personen genieten van uw whirlpool? Het kan met Spa Pulse: een authentieke gezinsspa die 5 zitplaatsen en 1 ligplek biedt om puur te genieten. Deze revitaliserende whirlpool heeft 6 verschillende massagestanden die uw lichaam en geest de ultieme wellnesservaring geven.

Spa Feel

Feel the joy met deze praktische en veelzijdige whirlpool. Zijn compacte afmetingen maken hem geschikt voor veel verschillende plekken, binnen of buiten. Met 2 comfortabele ligstoelen en 3 diepe zitplaatsen wordt het gegarandeerd genieten met zijn vijven.

Spa Aqualife 7

Gaat u het liefst voor groot? De ruimste whirlpool uit de collectie is Spa Aqualife 7. Met maar liefst 56 waterjets biedt deze luxe variant een verkwikkende hydromassage die uw rug, billen, armen, benen en voeten extra aandacht geeft.

Spa Aqualife 5

Wilt u een praktische en toegankelijke spa met compacte afmetingen? Ga voor Spa Aqualife 5: een heerlijke luxe whirlpool waarin u met 5 personen tegelijk kunt ontspannen. De lage wanden zorgen ervoor dat deze spa gewoon door een deur past.

Spa Sundown

Ontspannen tot sundown en nog lang daarna doet u met deze prachtige ronde spa. Ook dit model biedt 5 heerlijk comfortabele zitplaatsen en zorgt dankzij zijn ronde vorm voor een gezellige ambiance met het gezin of met vrienden.

Spa Touch

Binnen de Aqualife Spa collectie is het Touch model dé keuze voor stellen. Deze whirlpool biedt 2 comfortabele ligplaatsen naast elkaar, zodat u zeeën van ruimte heeft. De waterjets zijn perfect verdeeld over uw lichaam, zodat u samen geniet van een complete wellnessbehandeling.

Genieten van pure wellness met familie en vrienden

Met de Aqualife Spa collectie haalt u pure wellness in huis om samen met familie en vrienden van te genieten. Wilt u nog extra opties toevoegen aan uw spa? Breid uw ontspannende ervaring dan uit met de vele luxe features die u aan uw whirlpool kunt toevoegen:

  • Surround Bluetooth Audio
  • Wifi Touch Panel
  • Blue Connect
  • EcoSpa
  • Nordic Insulation System

Bekijk alle luxe zwembaden en wellnessvoorzieningen

Bij Ambiance Wellness kunt u terecht voor alles op het gebied van thuis wellness. U vindt naast de luxe whirlpool collecties nog veel meer spafaciliteiten en zwembaden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de onderstaande categorieën. Onze specialisten bieden u het complete plaatje als het gaat om kwaliteit en service: we verzorgen zowel het ontwerp als de aanleg en eventueel ook onderhoud.

Contact

Wilt u meer weten over de Aqualife Spa collectie of weet u niet zo goed welke whirlpool de beste keuze is voor bij u thuis? Onze specialisten denken graag met u mee en geven u gedegen advies. Neem gerust contact met ons op via 0318 551 190 of het contactformulier. Met dit formulier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Whirlpools

Genieten van een ontspannende hydromassage samen met uw partner, vrienden of familie? Bekijk onze luxe spa collecties.

Zwembaden

Nooit meer de deur uit hoeven om een heerlijke duik te nemen? Bekijk onze binnen- en buitenzwembaden voor thuis.

Sauna's

Een verkwikkende ervaring waarmee u even helemaal tot rust komt. Met een privé sauna wordt uw wellnessdroom waarheid.

Wij denken graag met u mee!