Polyester zwembaden

Polyester Zwembad

Polyester zwembaden zijn alleen als monopool verkrijgbaar en leent zich niet voor maatwerk. Het zwembad bestaat uit één geheel en is leverbaar in verschillende maten met verschillende varianten in trappen. Een polyesterbad is alleen verkrijgbaar in een skimmerbad uitvoering en leent zich voor zowel een binnenzwembad als buitenzwembad.

De aanleg

Om een polyester monopool te realiseren zullen de contouren van het zwembad worden uitgegraven. Vervolgens zal een gewapende betonnen vloer worden gestort waarna het bad in het gat geplaatst kan worden. Vervolgens zal het bad aangevuld worden met gestabiliseerd zand of met Sopra Iso-Tec. Wanneer de aanvulling gedroogd is zal er een ringbalk gestort worden, waarna de randtegels kunnen worden gelegd en u weer op tuin/terras niveau bent.

Voordelen

Het plaatsen van een polyester monopool is snel en makkelijk te realiseren doordat het bad in een geheel aankomt en vaak uit voorraad leverbaar is door de gestandaardiseerde afmetingen. Daarnaast dient deze monopool een strakke en solide afwerking te hebben voor een fraai aanzicht in uw tuin of huis.

Een polyester monopool wordt vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel versterkt met polyester en zijn leverbaar in de kleuren wit, beige, antraciet en lichtblauw. De baden zijn bestand tegen een constante watertempratuur van maximaal 28℃.

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft, helpen wij u graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent de aanleg van een polyester monopool bij u thuis of wilt u uw wensen eens aan ons voorleggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons direct op 0318 – 55 11 90.

Wij denken graag met u mee!