Overkappingen

Wilt u graag het zwemseizoen verlengen? Dan is een zwembadoverkapping iets voor u! Met een overkapping heeft u het comfort van een binnenzwembad en kunt u er ook voor kiezen om te genieten van de buitenlucht.

Aura is de innovatieve fabrikant van zwembadoverkappingen en zwembadafdekkingen uit Oostenrijk. Overkappingen in hoge uitvoering of extreem laag, met kunststof ‘glas’, enkellaags echt glas of zelfs dubbellaags veiligheidsglas. De beste monteurs komen deze bij u op locatie leveren en monteren en werken uitsluitend met producten van Aura.

E2G

De E2G is een zwembadafdekking met enkellaags veiligheidsglas. De E2G is een echte zwembadafdekking, extreem laag, waardoor er niet onder gezwommen kan worden.

Desondanks kent ook de E2G de voordelen van de isolerende luchtlaag tussen wateroppervlak en het veiligheidsglas. Om het geheel een volledig glazen aanzien te geven werken we met onder de glaspanelen aangebrachte profielen. Veiligheid wordt gegarandeerd door het enkellaags veiligheidsglas en de seriematig afsluitbare bodemverankering bij elk afzonderlijk schuifdeel. Bediening met de handige zwenkbare “Swing” zorgt voor moeiteloos, zonder bukken, openen en sluiten.

Breedte: 3.055 tot 5,055 m

Lengte: tot 11,36 m

Hoogte 0,17m

S1PLUS

De Softline zwembadoverkappingen zijn herkenbaar aan de zachte, ronde vormen waardoor deze vele voordelen biedt. Deze overkappingen zijn uiterst stabiel en verkrijgbaar van hoge tot lage rondingen. In tegenstelling tot onze afdekkingen, kan zelfs in het laagste softline model ook in gesloten toestand worden gezwommen.

Breedte                                   3.50 tot 5.05 meter

Lengte                                    Tot 11.72 meter

Hoogte                                    0.40 tot 0.57 meter

S1

Door de rechtstandige wanden uiterst geschikt voor zwembaden met een verhoogde rand. Functioneel detail voor eenvoudig reinigen en maximale transparantie zijn de ontbrekende hoekprofielen in de overgang van wand naar dak.

Breedte                                   3.55 tot 5.50 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    0.53 tot 0.71 meter

S2

De zachte boogvormen voelen zich thuis in elke tuin. Zwemmen in gesloten toestand is ook hier geen probleem. Door het gebruik van een minimaal aantal profielen wordt buiten zwemmen ook echt buiten zwemmen.

Breedte                                   3.55 tot 5.50 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    0.69 tot 0.84 meter

S3

De klassieker onder de zwembadoverkappingen. Gebruiksvriendelijk, uiterst ruim en vele variatie mogelijkheden in grootte en afwerking. Doordacht tot in het kleinste detail. De hoge boogelementen bieden ruimte en zorgen voor maximale stabiliteit bij wind en sneeuw. De S3 is bijzonder stabiel in wind-en sneeuwbelasting.

Breedte                                   3.55 tot 6.05 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    1.04 tot 1.72 meter

S4

Meer ruimte daar waar gewenst. Door het geïntegreerde hoge deel van maar liefst 2,10 m, ontstaat een kleedruimte welke natuurlijk ook heerlijk past om te relaxen. Optimaal genieten van en in je zwembadoverkapping, in weer en wind.

Breedte                                   3.55 tot 5.30 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    0.90 tot 1.49 meter (relaxdeel 2.10 meter)

S5

Maak van uw buitenzwembad een volwaardig binnenzwembad. De hoogte en flexibiliteit in maatvoering verzekeren zwemplezier het hele jaar door. Er zijn voldoende mogelijkheden om een relaxruimte te realiseren.

Breedte                                   4.50 tot 6.50 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    2.16 tot 2.33 meter

S6

De hoge eenzijdige rechte wand maakt het mogelijk om royaal en rechtop langs het bad te lopen maar ook te recreeren. Een stijlvol model voor de veeleisende zwembadbezitter.

Breedte                                   3.55 tot 5.50 meter

Lengte                                    Tot 13.00 meter

Hoogte                                    1.93 tot 2.36 meter

 

ST4G

Indrukwekkend op elk zwembad. Extreem sterke aluminium profielen maken bij dit type overkappingen grote overspanningen mogelijk zodat ook de wat bredere zwembaden van een Aura overkapping kunnen worden voorzien. De Strongline overkappingen zijn leverbaar van extreem laag en vlak tot een heuse zwemhal waarin u kunt recreëren.

Breedte                                   3.00 tot 5.00 meter

Lengte                                    Tot 11.23 meter

Hoogte                                    0.49 tot 0.67 meter

ST4

Lage en vlakke overkappingen passen perfect in het moderne zwembadlandschap. De extra sterke profielen van de ST4 maken een overkappingbreedte van maximaal 7 meter mogelijk.

Breedte                                   3.00 tot 7.00 meter

Lengte                                    Tot 14.99 meter

Hoogte                                    0.44 tot 0.86 meter

ST2

Zelfs op koude dagen is de ST2 uw perfecte wellness-oase en biedt hij veel ruimte met een maximum van tien meter overkappingsbreedte. Op mooie dagen, ondanks zijn grootte, kan hij moeiteloos worden weggeschoven. De ST2 geeft het ultieme gevoel van vrijheid, altijd.

Breedte                                   4.50 tot 10.00 meter

Lengte                                    Tot 14.99 meter

Hoogte                                    2.50 tot 2.93 meter

ST5

Groot en transparant. Vrijstaand of aangebouwd aan huis. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Een elegant design wat past in elke omgeving.

Breedte                                   4.50 tot 7.00 meter

Lengte                                    Tot 14.99 meter

Hoogte                                    2.45 tot 2.66 meter

Contact met Ambiance

Benieuwd wat we voor u kunnen realiseren of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, e-mail of bel ons direct op 0318 – 55 11 90.

Wij denken graag met u mee!