Sauna op maat kopen – Ambiance Wellness | Ambiance

Sauna op maat

Even helemaal tot rust komen in een luxe sauna, zónder uw eigen huis te hoeven verlaten. Ambiance Wellness maakt het mogelijk. We leveren sauna’s in alle soorten en maten: van standaardmodellen tot volledig op maat gemaakte exemplaren.

Laat een sauna op maat bouwen en geniet van de rust en luxe die deze investering met zich meebrengt. Bel of mail ons voor meer informatie of voor een afspraak. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een sauna op maat in uw huis.

  • Laat uw eigen droomsauna op maat bouwen
  • Project van a tot z geleid door onze specialisten
  • Premium wellness in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week service

Neem contact met ons op

Snelmenu sauna op maat:

 

Laat een sauna voor thuis op maat maken

Wilt u een sauna op maat voor thuis? Stel uw eigen sauna samen bij Ambiance. Naast onze standaardmodellen is het bij ons mogelijk om een sauna op maat te laten maken. Zo geniet u in het gemak van uw eigen huis van een overheerlijk bezoek aan uw privé sauna. Onze specialisten bespreken graag uw wensen en stellen een offerte op.

Standaardmodel of een sauna op maat

Bij Ambiance heeft u keuze uit verschillende fraaie standaardmodellen. Om een sauna aan te schaffen die volledig aan al uw wensen voldoet, kiest u uiteraard voor een sauna op maat. De grootte, het dak, de specificaties: u maakt zelf de keuze.

Bepaal de gewenste afmetingen

De instap en het formaat van uw sauna zijn afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u heeft. We adviseren u hier graag over.

Bepaal de standplaats

Kiest u voor een binnensauna of een Buitensauna? Beide zijn mogelijk bij Ambiance. Eén ding is zeker: een sauna is een echte eyecatcher en biedt zowel binnen als buiten ultieme ontspanning.

Extra opties

Wilt u graag dat uw sauna van alle gemakken is voorzien? Het is mogelijk om extra features toe te voegen voor een nóg luxere inrichting van uw sauna.

Sauna Excellent

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van een sauna op maat. Een Excellent sauna biedt u ontzettend veel mogelijkheden. U heeft keuze uit talloze ontwerpopties, perfect op elkaar afgestemde uitrustingen en veel luxe details waarmee u uw eigen wellness-stijl kunt creëren.

Laat een Excellent sauna bouwen en kies bijvoorbeeld uit diverse hout- en steensoorten en verschillende soorten kachels. Voeg ook de gewenste accessoires toe, zoals RGB-ledverlichting of een infraroodstraler. Een muziekje terwijl u in alle rust bijkomt? Onze specialisten plaatsen graag een muziekinstallatie in uw sauna. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden voor uw sauna op maat.

Standaardmodellen

Naast de sauna’s op maat kunt u bij Ambiance terecht voor standaardmodellen. Het ideale van een standaardmodel is dat u op voorhand precies weet hoe uw sauna eruit komt te zien. U kiest eenvoudig een model uit ons aanbod en we gaan direct voor u aan de slag.

Een standaard sauna is perfect als u voor het eerst een sauna in huis laat plaatsen. Dus wilt u wel een sauna bouwen, maar niet te veel nadenken over extra opties? Kies dan voor een standaardmodel. We hebben de volgende drie modellen waar u uit kunt kiezen:

  • Sauna Maata
  • Sauna Maata Comfort
  • Sauna Perfect

Lees meer over de sauna op maat

Buitensauna

Lopend door uw eigen tuin naar uw buitensauna en heerlijk afkoelen onder uw buitendouche of op uw eigen privéterras: wie wil dat niet? Een buitensauna reinigt uw huid en is ook goed voor uw gezondheid, doordat u extra weerstand opbouwt. Ook werkt een sauna preventief tegen bijvoorbeeld verkoudheid. De buitensauna is een echte eyecatcher en is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin.

Modulaire opbouw

De modulaire buitensauna’s worden aan de hand van de modernste technieken en met gebruik van uiterst hoogwaardige materialen gebouwd. Het modulaire systeem kan in veel verschillende uitvoeringen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om de afmetingen van de sauna of de uitrusting ervan, Ambiance heeft altijd de juiste oplossing.

Uitvoering buitensauna’s

De modulaire buitensauna’s bestaan uit een stabiele raamconstructie met vochtwerende lagen en mineraalvezelisolatie. De wanden worden voorzien van 60 mm isolatie en het plafond van 80 mm. Door de krachtige saunaoven wordt de maximale, gewenste warmte in een korte periode gehaald en zal uw goed geïsoleerde sauna de warmte perfect behouden.

Wat kost een sauna op maat?

De kosten van een sauna op maat zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Zo hebben de standplaats, afmetingen en toebehoren invloed op de totaalprijs. Door de talloze mogelijkheden kan de prijs die u betaalt voor een sauna flink variëren.
Ambiance Premium Wellness produceert sauna’s in alle soorten en maten. We kunnen een sauna op maat realiseren voor ieder budget. Bent u geïnteresseerd in een sauna voor in uw huis of tuin? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de voorwaarden. Ook kunnen we u een prijsindicatie geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Onderhoud van een sauna thuis op maat

Een van de vele voordelen van Ambiance Wellness is dat we het periodieke onderhoud van uw wellnessfaciliteiten kunnen verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw sauna thuis. We leggen graag onze onderhoudscontracten aan u voor. Liever zelf het onderhoud van uw sauna verzorgen? We faciliteren ook alle toebehoren, zodat u zelf uw sauna kunt onderhouden.

We helpen u graag

Benieuwd naar wat voor sauna we voor u kunnen realiseren of wilt u meer informatie over andere wellnessfaciliteiten? Bel of mail ons gerust met uw vraag. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij denken graag met u mee!