Klantenservice

Bij Ambiance Wellness begrijpen we dat een uitstekende klantenservice de basis vormt voor een onvergetelijke wellnesservaring. Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap – van het selecteren van het perfecte product tot het bieden van gedetailleerde onderhoudsinstructies. We bieden persoonlijke aandacht en professionele zorg om te zorgen dat uw thuiswellness volledig aan uw wensen voldoet.

Garantie en reparatie bij Ambiance Wellness

Bij Ambiance Wellness streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze wellnessproducten. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van 2 jaar op al onze producten, waarmee we de duurzaamheid en prestaties garanderen.

Mocht u onverhoopt een probleem ervaren, dan staat ons ervaren serviceteam klaar om u snel en efficiënt te helpen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige vervanging onder garantie, we zorgen ervoor dat uw product weer perfect functioneert. Uw tevredenheid en comfort zijn onze hoogste prioriteit, en we zetten alles op alles om eventuele problemen vlot en zonder zorgen op te lossen.

Perfect onderhoud voor uw thuiswellness

Om ervoor te zorgen dat een zwembad, sauna, whirlpool of stoomcabine altijd in topconditie blijft, biedt Ambiance Wellness onderhoudsdiensten aan. We begrijpen dat elk product en elke klant uniek is, daarom passen we onze onderhoudsplannen aan uw specifieke behoeften aan. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of specifieke verzorging, ons team zorgt ervoor dat uw wellnesservaring altijd optimaal is. Wilt u meer informatie over deze dienst? Bekijk dan onze pagina over onderhoud op maat.

Contact opnemen

Voor directe ondersteuning kunt u contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 0318 551 190 of e-mailen naar info@ambiance.nu. We streven ernaar om uw vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

  0318 551 190


  Klachtenprocedure

  Heeft u een klacht over onze producten of service, dan kunt u deze eenvoudig bij ons indienen. We hebben een duidelijke, stapsgewijze procedure voor het afhandelen van klachten, met de belofte van een tijdige en rechtvaardige oplossing.

  1. Identificatie van het probleem: omschrijf het probleem zo gedetailleerd mogelijk. Vermeld productdetails, aankoopdatum en de aard van de klacht.
  2. Eventueel bewijsmateriaal: maak duidelijke foto’s van het probleem. Dit helpt ons om de situatie snel te beoordelen en de juiste actie te ondernemen.
  3. Contact opnemen: stuur uw klacht samen met de foto’s naar ons via e-mail of het contactformulier op onze website. Vermeld uw contactgegevens zodat wij u gemakkelijk kunnen bereiken.
  4. Op zoek naar een oplossing: ons team beoordeelt uw klacht en kan aanvullende informatie opvragen om een helder beeld te krijgen van de situatie. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur een oplossing te bieden. Bijvoorbeeld een reparatie, vervanging of een andere passende oplossing.

   

  Deel uw ervaring

  Bij Ambiance Wellness horen we graag hoe u onze producten en diensten ervaart. Laat een review achter en deel uw mening – het is snel, eenvoudig en helpt ons om steeds beter te worden.

  Laat een review achter

   

  Blijf up-to-date met Ambiance Wellness

  Volg Ambiance Wellness op sociale media voor de laatste updates, tips en inspiratie. Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld van luxe wellness. U vindt ons op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

   

  Veelgestelde vragen

  Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen. Hier vindt u heldere antwoorden op vragen over onze producten, installatie, onderhoud en meer. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

  Geven jullie ook persoonlijk advies?

  Bij het kiezen van het juiste product adviseren wij u rekening te houden met de beschikbare ruimte, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. U kunt ook contact opnemen met onze deskundigen voor een persoonlijk advies op maat. De eerste afspraak vindt meestal plaats in onze showroom, de tweede afspraak komen wij bij u op locatie om een betere indruk te krijgen van de locatie.

  Wat zijn de installatievereisten voor een thuiszwembad of sauna?

  De installatievereisten variëren per product. Over het algemeen heeft u een stabiele, vlakke ondergrond nodig en toegang tot elektriciteit en water. We bieden een volledige installatieservice om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig wordt geïnstalleerd. Bij de realisatie van een zwembad of sauna kunnen wij ook de bouwkundige werkzaamheden voor onze rekening nemen. Van aanleg tot zwemmen of genieten van uw sauna kunt u alles uit handen geven aan Ambiance wellnes. Ook werken wij veel samen met aannemers, architecten of hoveniers om samen uw droomwellness te realiseren.

  Wat moet ik doen als ik een technisch probleem ondervind?

  Neem bij technische problemen direct contact met ons op. Onze ervaren servicemonteurs kunnen hier vaak snel en efficiënt mee helpen.

  Hoe kan ik mijn wellnessproducten energiezuiniger maken?

  Er zijn verschillende manieren om de energie-efficiëntie te verhogen, zoals het gebruik van isolerende afdekkingen en energiezuinige verwarmingssystemen. We adviseren u graag over de beste opties voor uw situatie.

  Bezoek onze showroom

  Bezoek de Ambiance Wellness showroom voor een persoonlijke beleving van ons luxe aanbod. Ervaar onze producten van dichtbij en laat u inspireren!

  Showroom Ambiance Wellness
  Boylestraat 50
  6718 XM, Ede

  Openingstijden

  • Ma: 08:30 – 17:00 uur
  • Di: 08:30 – 17:00 uur
  • Wo: 08:30 – 17:00 uur
  • Do: 08:30 – 17:00 uur
  • Vr: 08:30 – 17:00 uur
  • Za: Gesloten
  • Zo: Gesloten

   

  Wij denken graag met u mee!