Binnenzwembad kopen

Hoogwaardige binnenzwembaden

Een verfrissende duik nemen zonder daarvoor de deur uit te hoeven: met een privé binnenzwembad ligt dit genot binnen handbereik. Ongeacht de weersomstandigheden en het tijdstip kunt u altijd een duik in het zwembad nemen. Ambiance Premium Wellness ontwerpt binnenzwembaden compleet volgens uw wensen. Het is onze prioriteit om uw verwachtingen te overtreffen!

  • Uw privé binnenzwembad wordt compleet naar wens ontworpen
  • Verzorging van het complete traject
  • Geniet van premium wellness zonder de deur uit te hoeven
  • 24/7 landelijke service
Neem contact met ons op

Bouwkundige zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

Polystone zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

PVC zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Premium Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

Rvs zwembaden

Voor wie er houdt van een strak, modern en tijdloos design met een intense waterkleur is een RVS zwembad de uitkomst!

Polyester zwembaden

Het plaatsen van een polyester monopool is snel en makkelijk te realiseren doordat het bad in één geheel aankomt en vaak uit voorraad leverbaar is door de standaard afmetingen.

Binnenzwembad ontwerpen

Het aanleggen van een privé binnenzwembad betreft eigenlijk altijd maatwerk. Onze specialisten komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een op maat gemaakt binnenzwembad kunnen we zowel in huis als in een aanbouw plaatsen. Ambiance staat u graag bij met advies over het ontwerp en de meest geschikte plaats. We kunnen het complete ontwerp verzorgen, maar zijn ook in staat om uw eigen architect bij te staan. Benieuwd naar onze ontwerpen of heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan een greep uit onze projecten.

Waar moet u rekening mee houden?

Een bijkomstigheid van een binnenzwembad in huis is een veranderend leefklimaat. Door de komst van zo’n grote hoeveelheid water is een ontvochtigingsinstallatie noodzakelijk. Daarnaast dient u te zorgen voor voldoende verwarming en ventilatie. Uiteraard kunt u ook voor al deze zaken terecht bij ons. Ambiance verzorgt het totale plaatje, van begin tot eind.

Binnenzwembad aanleggen

Een binnenzwembad is op een aantal punten anders dan een buitenzwembad. Bij het bouwen van een binnenzwembad moeten we met diverse factoren rekening houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de warmte en luchtvochtigheid in de ruimte. Ambiance is dé specialist op het gebied van premium binnenzwembaden. We bouwen voor u niet alleen het zwembad, ook de randzaken maken we piekfijn in orde.

Premium binnenbad

Ambiance maakt uitsluitend gebruik van de beste producten, materialen en mensen bij het bouwen van een privé binnenzwembad. Om uw premium wellness beleving helemaal compleet te maken kan Ambiance u ook voorzien van een whirlpool of sauna.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Premium Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Wij denken graag met u mee!

Contact form - footer