ZigaForm version 6.1.2

Binnenzwembad kopen

Hoogwaardige binnenzwembaden

Een verfrissende duik nemen zonder daarvoor de deur uit te hoeven: met een privé binnenzwembad ligt dit genot binnen handbereik. Ongeacht de weersomstandigheden en het tijdstip kunt u altijd een duik in het zwembad nemen. Ambiance Wellness ontwerpt binnenzwembaden compleet volgens uw wensen. Het is onze prioriteit om uw verwachtingen te overtreffen!

  • Uw privé binnenzwembad wordt compleet naar wens ontworpen
  • Verzorging van het complete traject
  • Geniet van premium wellness zonder de deur uit te hoeven
  • 24/7 landelijke service
Neem contact met ons op

Bouwkundige zwembaden

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van bouwkundige zwembaden.

Meer informatie

Kunststof zwembaden

Unieke kunststof zwembaden van Sopra Polystone laat u in iedere denkbare vorm of maat bouwen. Ga voor het privé binnenzwembad van uw dromen.

Meer informatie

Pvc zwembaden

De meest exclusieve zwembaden laat u vervaardigen van hoogwaardig pvc. Ervaar de ultieme luxe van een overdekt zwembad thuis.

Meer informatie

Rvs zwembaden

Voor wie houdt van een strak, modern en tijdloos design met een intens heldere waterkleur is een rvs zwembad de uitkomst! Onderhoudsvriendelijk én stijlvol.

Meer informatie

Polyester zwembaden

Het plaatsen van een polyester monopool is snel en makkelijk te realiseren doordat het bad in één geheel aankomt en vaak uit voorraad leverbaar is dankzij de standaardafmetingen.

Meer informatie

Overdekt zwembad thuis

Met een overdekt zwembad thuis heeft u een heerlijk privé binnenzwembad om het hele jaar door van te genieten. Niet alleen haalt u hiermee een stukje luxe wellness en ontspanning in huis, zwemmen is ook nog eens een fantastische manier om uw conditie op peil te houden. De perfecte combinatie van sport en ontspanning dus!

Binnenzwembad aanleggen

Een binnenzwembad is op een aantal punten anders dan een buitenzwembad. Bij het bouwen van een binnenzwembad moeten we met diverse factoren rekening houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de warmte en luchtvochtigheid in de ruimte. Ambiance is dé specialist op het gebied van premium binnenzwembaden. We bouwen voor u niet alleen het zwembad, ook de randzaken maken we piekfijn in orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diverse accessoires om uw privé zwembad in topconditie te houden
  • Periodiek onderhoud van uw binnenzwembad
  • De mogelijkheid van een vast onderhoudscontract
  • Chemicaliën en andere toebehoren voor het zelf onderhouden van uw binnenzwembad

We hebben twee soorten onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Uw privé binnenzwembad ontwerpen

Het aanleggen van een privé binnenzwembad betreft eigenlijk altijd maatwerk. Onze specialisten komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een op maat gemaakt binnenzwembad kunnen we zowel in uw woning als in een aanbouw plaatsen. Ambiance staat u graag bij met advies over het ontwerp en de meest geschikte plaats. We kunnen het complete ontwerp verzorgen, maar zijn ook in staat om uw eigen architect te ondersteunen.

Benieuwd naar onze ontwerpen of heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan een greep uit onze projecten:

Zwembad in huis: waar moet u rekening mee houden?

Een bijkomstigheid van een zwembad in huis is een veranderend leefklimaat. Door de komst van zo’n grote hoeveelheid water is een ontvochtigingsinstallatie noodzakelijk. Daarnaast dient u te zorgen voor voldoende verwarming en ventilatie. Uiteraard kunt u ook voor al deze zaken bij Ambiance terecht. Onze specialisten verzorgen het totale plaatje, van begin tot eind.

Premium binnenzwembaden van Ambiance

Ambiance maakt uitsluitend gebruik van de beste producten, materialen en mensen bij het bouwen van een privé binnenzwembad. Om uw premium wellness beleving helemaal compleet te maken kan Ambiance u ook voorzien van een whirlpoolsauna of stoomcabine.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een overdekt zwembad thuis? Vertel ons al uw wensen op het gebied van thuiswellness, we denken graag met u mee! Via de onderstaande buttons neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Wij denken graag met u mee!