Spa Essence

Wilt u een luxe spa met maximaal comfort, die van alle gemakken is voorzien? De 5-persoons Spa Essence laat u maximaal genieten van uw eigen wellness, zodat u even helemaal tot rust komt. Bij deze premium whirlpool staat gebruikerservaring centraal: dankzij het slimme design wordt de ruimte optimaal benut, zónder in te leveren op comfort en luxe.

 • 75 massagepunten
 • Ledverlichting voor o.a. kleurentherapie
 • Stijlvolle afwerking naar keuze, zonder zichtbare schroeven
 • Silent Pump voor geruisloos filteren
 • Aromatherapie
 • Uit te breiden met vele opties

Neem contact met ons op

Premium ontspanning met de beste eigenschappen

De Essence spa is ontworpen voor hen die waarde hechten aan extra comfort en veelzijdigheid. De afmetingen van deze spa zijn 216 x 216 cm. Dankzij de gevarieerde instellingen van de jets en injectoren zijn diverse hydromassages en roteringen mogelijk. Zo geniet u zowel als stel als met een groep van 5 van deze heerlijke spa.

De whirlpool beschikt over een totaal van maar liefst 75 massagepunten, waarvan 65 waterjets en 10 luchtmassage injectors. Dit alles wordt aangevuld met de cascade, 3 hoofdsteunen en 2 fonteinen. Dankzij de ledverlichting in verschillende kleuren en aromatherapie geniet u in geuren en kleuren van een ultiem relaxmoment. De spa is uitgerust met een Silent Pump die het water geruisloos filtert, een vormvaste en roestvrije Metallic Structure, dubbele waterinjectiepomp en een hogedrukfilter met hoog rendement.

Extra luxe opties mogelijk

De Essence valt niet voor niets onder de Premium collectie. U ziet dit onder andere terug in de stijlvolle afwerking, meer voorzieningen en de algehele kwaliteit van de spa. Niet alleen heeft u een ruime keuze als het gaat om de look, er zijn ook nog verschillende optionele voorzieningen waarmee u uw spa helemaal afmaakt:

 • Surround Audio Bluetooth: speel uw favoriete muziek af en creëer de perfecte sfeer
 • Wifi Touch Panel: bedien de spa-functies van uw whirlpool op afstand
 • Nordic Insulation System: totale isolatie voor buitenjacuzzi’s en koude omgevingen
 • Blue Connect: analyseer de waterkwaliteit automatisch voor optimaal onderhoud
 • Extra verlichting: breid de verlichting van uw spa uit met tot 5 Colour Sense lampen

Ontdek al onze premium zwembaden

Bij Ambiance Wellness zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van luxe wellness voorzieningen en premium zwembaden. Door alleen te kiezen voor de beste kwaliteit producten en materialen, kunnen we u verzekeren van een thuis wellness waar u jarenlang van geniet. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Naast het design en de installatie profiteert u van hoogwaardige service en onderhoud. Kortom: laat het totale traject van a tot z over aan onze professionals, zodat u zich zorgeloos op uw eigen wellness kunt richten.

Interesse?

Bent u benieuwd naar de Spa Essence of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een luxe whirlpool bij u thuis? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande button of vul het formulier onderaan deze pagina in. Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact met ons op

Wij denken graag met u mee!