Granieten zwembad - Thuis wellness: luxe privé wellness voor thuis - Ambiance

Granieten zwembad

De Kusserpool is in veel opzichten iets unieks. Het verenigt de karakteristieke uitstraling van natuursteen en de lichtheid van water tot een niet te imiteren elegantie. Het oppervlak van het graniet benadrukt de natuurlijke kleur en diepte van het water en creëert zo de sfeer van een bergmeer. De ideale plek om te ontspannen.

Met een Kusserpool haalt u een bijzonder exclusief stukje natuur in de tuin. De absolute ontwerpvrijheid met betrekking tot vorm en uitrusting zorgt voor een individuele en krachtige hotspot in uw huis of tuin.

Individueel technisch ontwerp

De basis van een succesvol zwembadproject is een gedetailleerd technisch ontwerp. Als technisch ontwerpers adviseren wij al in een vroege fase van het project welke uitvoering haalbaar en passend is bij de plannen en maken een eerste kostenraming. We betrekken andere ontwerpers bij het technisch ontwerp van het zwembad om uiteindelijk tot een harmonieus totaalontwerp te komen.

Nauwkeurige fabrieksproductie

De Kusserpool wordt geprefabriceerd, voorgemonteerd en in de fabriek getest op lekkage. Dit zorgt voor een korte bouwtijd op het terrein van de klant, zonder de lange uithardingstijden die kenmerkend zijn voor betonconstructies.

Het speciaal ontwikkelde modulaire ontwerp maakt bouwen mogelijk zonder zichtbare mortelvoegen en kunstmatige kit. Het zwembad bestaat uit massieve granieten platen met een oppervlakte van enkele vierkante meters, die in de fabriek middels flinterdunne epoxyvulvoegen aan elkaar worden gelijmd tot zwembaden.

Kusserpool x3

Iedere Kusserpool is bijzonder. Met de Kusserpool x3 maken we bijzonder nu nog toegankelijker. Als standaard design met een vaste breedte van 3 meter (vandaar de naam x3), en de mogelijkheid om vrij te kiezen tussen drie lengtes,  wordt de planning en voorbereiding tot een minimum beperkt. Dit zwembad is verkrijgbaar als skimmer- of infinitybad.

Wat betekent dit voor u? Inzichtelijke prijzen, eenvoudige verwerking en daarmee de kortste weg naar een zwembad dat niet alleen heel bijzonder, maar ook nog eens gepatenteerd is. Onze Kusserpool wordt gemaakt van massief en fijnkorrelig Tittlinger graniet.

Standaard uitrusting:

  • Waterdiepte 135 cm
  • Natuurstenen treden
  • Twee onderwaterlampen
  • Natuurstenen inspuiters

Individuele opties

  • Skimmer- of overloopzwembad
  • Naar wens een zitbank met lamellenafdekking
  • Naar wens een tegenstroominstallatie

Download hier de flyer met prijzen voor de standaard designs.

Neem vrijblijvend contact met ons op


    Wij denken graag met u mee!