ZigaForm version 6.1.2

Granieten zwembad

Granieten zwembad kopen

Stap in een wereld van pure luxe met uw eigen granieten zwembad van Ambiance Wellness. Combineer de tijdloze elegantie van natuursteen met het verfrissende gevoel van een persoonlijke oase. Onze op maat gemaakte granieten zwembaden zijn het toppunt van stijl en duurzaamheid, ontworpen om uw tuin of binnenruimte te transformeren in een heerlijke wellness. Ontdek hoe u uw woning kunt verrijken met een uniek en granieten zwembad.

 • Bestand tegen weersinvloeden en slijtage
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Unieke uitstraling
Neem contact met ons op

De charme van een granieten zwembadrand

Bij Ambiance Wellness vindt u de Kusserpool, een zwembad dat in vele opzichten uniek is. Het zwembad combineert de robuuste charme van een granieten rand met de lichtblauwe kleur van het water, wat zorgt voor een mooi balans.

Elke Kusserpool brengt een exclusief stukje natuur naar uw tuin of binnenruimte. Met de ontwerpvrijheid in zowel vorm als uitrusting, creëert u een persoonlijke en indrukwekkende blikvanger.

Granieten zwembad: Kusserpool x3

Ontdek meer over de Kusserpool x3, een design met een standaard breedte van 3 meter en verschillende lengtes. De standaard afmetingen van de Kusserpool x3 maken het ontwerp- en installatieproces aanzienlijk eenvoudiger. De Kusserpool x3 is gemaakt van massief en fijnkorrelig Tittlinger graniet uit Duitsland. Dit zwembad is verkrijgbaar als skimmer- of infinityzwembad.

Standaard uitrusting

 • Waterdiepte 135 cm
 • Natuurstenen treden
 • 2 onderwaterlampen
 • Natuurstenen inspuiters (in de wand)

Gepersonaliseerde opties

 • Skimmer- of infinityzwembad
 • Zitbank en lamellenafdekking
 • Tegenstroominstallatie
Bekijk de flyer

Kosten granieten zwembad

Investeren in een granieten zwembad van Ambiance Wellness is een keuze voor luxe en kwaliteit. De kosten variëren afhankelijk van de afmetingen en het type zwembad dat u kiest. Hieronder vindt u een overzichtelijke tabel met de prijzen voor verschillende afmetingen, zowel voor skimmerzwembaden als voor infinityzwembaden.

Afmetingen 6 x 3 m 7 x 3 m 8 x 3 m
Skimmerzwembad € 99.990,- € 115.000,- € 130.000,-
Infinityzwembad € 115.000,- € 130.000,- € 145.000,-


Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief installatie.

Technisch ontwerp van uw droomzwembad

Een gedetailleerd technisch ontwerp vormt de kern van elk succesvol zwembadproject. Als ervaren technisch ontwerpers bieden we al vroeg in het project advies over de meest haalbare en passende uitvoeringen die aansluiten bij uw plannen, inclusief een kostenoverzicht.

Door de nauwe samenwerking met andere ontwerpers zorgen we ervoor dat het technische ontwerp van uw zwembad naadloos integreert in een harmonieus en esthetisch aantrekkelijk totaalontwerp. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op over binnenzwembaden en buitenzwembaden.

Geavanceerde fabrieksproductie

De Klusserpool x3 wordt met precisie vervaardigd en getest. Dit zorgt voor een snelle en probleemloze installatie bij u thuis. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de langere bouwtijd van traditionele betonzwembaden.

Ons unieke modulaire ontwerp maakt gebruik van grote, massieve granieten platen. Deze platen worden in de fabriek aan elkaar bevestigd met zeer dunne epoxyvoegen, wat resulteert in een strak en naadloos uiterlijk. Dit proces elimineert de behoefte aan zichtbare voegen of kit, waardoor uw zwembad niet alleen sterker, maar ook visueel aantrekkelijker wordt.

Accessoires en technische hulpmiddelen

Om uw zwembadervaring te optimaliseren, bieden we een breed scala aan accessoires en technische hulpmiddelen. Van essentiële afdekkingen en afdekzeilen tot geavanceerde bodemzuigers en filters, elk product is ontworpen om uw zwembadonderhoud te vereenvoudigen.

We zijn super tevreden met ons mooie zwembad! Prima en kundig advies, er is echt met ons meegedacht. Goede bereikbaarheid bij vragen. Ambiance heeft voor ons echt vakwerk geleverd..” – Ingrid van M.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke, moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw privé-omgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Bezoek onze showroom voor uw droomzwembad

Bent u klaar om de stap te zetten naar uw eigen granieten zwembad? We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, waar u onze prachtige zwembaden van dichtbij kunt zien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het perfecte zwembad dat aan al uw wensen voldoet.

0318 551 190 Neem contact op

 

Ambiance Wellness Zwembaden
Boylestraat 50
6718 XM, Ede

Maandag: 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:00 uur
Woensdag: 08:30 – 17:00 uur
Donderdag: 08:30 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Waarmee mogen we u helpen?

  0318 551 190


  Wij denken graag met u mee!