Ons team

Maak kennis met het team van Ambiance Wellness

Bij Ambiance Wellness geloven we dat ons team het hart is van alles wat we doen. Ons team heeft de perfecte mix. Mensen met een vat aan werk- en levenservaring, aan de andere kant jonge enthousiastelingen met vernieuwende ideeën. Maar allemaal bezitten we dezelfde eigenschap; een grote passie voor het vak. Van onze monteurs tot de boekhouding, iedereen is betrokken bij de projecten die we realiseren. We houden elkaar op de hoogte van wat er speelt en proberen elkaar waar het kan te ondersteunen. Zo geven we u het ultieme wellnessgevoel vanaf de eerste ontmoeting tot aan het onderhoud op locatie. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom, we stellen ons graag aan u voor!

0318 551 190 Neem contact op

Teamwork bij Ambiance Wellness

Bij Ambiance Wellness bestaat ons team uit diverse afdelingen, elk met een unieke rol. Van onze directie, die strategische richting en inspiratie biedt, tot onze facilitaire dienst die zorgt voor een onberispelijke staat van onze faciliteiten. Ons montage & service team staat garant voor de vlekkeloze installatie en onderhoud van onze wellnessproducten, terwijl de front- & backoffice zorgen voor een soepele communicatie en klantenservice. De afdeling werkvoorbereiding speelt een cruciale rol in de planning en voorbereiding, zodat elk project efficiënt en tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Samen vormen deze afdelingen het kloppend hart van Ambiance Wellness, waarbij teamwork en toewijding centraal staan in onze missie om uw wellnessdromen werkelijkheid te maken.

Erkenning en ambitie

Binnen Ambiance werken we met een toegewijd team met korte communicatielijnen. Mensen met passie voor het vak, hart voor de zaak en altijd gedreven om uw verwachtingen te overtreffen. Ons team is de drijvende kracht achter de kwaliteit en het succes van Ambiance Wellness. We vieren de successen en erkennen de bijzondere bijdragen van onze medewerkers. Samen doen we er alles aan om de mooiste projecten te realiseren.

Ook werken bij Ambiance Wellness?

Bent u gepassioneerd over wellness en wilt u deel uitmaken van ons enthousiaste team? Ambiance Wellness is altijd op zoek naar getalenteerde vakmensen die onze waarden delen en onze missie willen ondersteunen. Bezoek onze vacaturepagina en ontdek of er een vacature openstaat die bij u past!

Laat een review achter

Heeft ons team uw verwachtingen overtroffen? We horen graag over uw ervaringen! Uw feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar helpt ook anderen bij het maken van hun keuze voor Ambiance Wellness. Laat hier een review achter en deel uw verhaal.

Laat een review achter

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons team en de services die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op via 0318 551 190 of stuur een e-mail via info@ambiance.nu. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

0318 551 190 Neem contact op

Wij denken graag met u mee!