Rvs zwembaden

Roestvrijstalen zwembad

De afgelopen jaren zijn rvs zwembaden steeds populairder geworden. En dat is ook niet zo gek, gezien het stijlvolle design en het hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materiaal. De roestvrijstalen baden zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen, maar kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden. Dat komt doordat rvs eenvoudig te bewerken is. Het is namelijk las-, plooi- én snijdbaar. Bij Ambiance Wellness laat u uw rvs zwembad volledig verzorgen met de beste service. Laat onze experts uw verwachtingen overtreffen en ontdek de luxe van wellness bij u thuis!

  • Uw eigen rvs zwembad, volledig naar wens ontworpen
  • Het volledige traject van a tot z verzorgd
  • Premium wellness in uw eigen huis of tuin
  • 24/7 landelijke service

Rvs zwembaden in verschillende uitvoeringen.

Een groot voordeel van rvs zwembaden is dat ze zeer veelzijdig zijn toe te passen. Zo is een roestvrijstalen zwembad zeer geschikt als buitenzwembad, maar ook heel stijlvol als binnenzwembad. Het tijdloze design en de vele positieve eigenschappen van roestvrijstaal komen overal goed tot hun recht. Bovendien zijn roestvrijstalen zwembaden leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een skimmer zwembad, een overloopzwembad of onderloopzwembad.

De voordelen van een rvs zwembad

Voor wie houdt van een strak, modern en tijdloos design met een intense waterkleur is een rvs zwembad de uitkomst! Niet alleen de uitstraling van een rvs bad is zeer geliefd, er zijn nog veel meer positieve eigenschappen waar u van profiteert.

Energiezuining

Rvs zwembaden zijn extreem energiezuinig. Door de reflecterende bodem en wanden wordt zonlicht weerkaatst, waardoor het zwemwater sneller opwarmt. Dankzij de geweldige isolerende eigenschappen van rvs houdt het zwembad de warmte goed vast en voorkomt u hoge stookkosten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Met rvs kiest u voor een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het is sterk, krimpvrij, 100% waterdicht en vrijwel onbreekbaar. Hierdoor weet u zeker dat uw roestvrijstalen zwembad zeer lang meegaat. Dankzij het uv-bestendige materiaal zal het bad niet verkleuren of verbleken door de zon.

Bovendien is roestvrijstaal goed te recyclen, wat het ook nog een milieuvriendelijke keuze maakt.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Rvs zwembaden zijn extra hygiënisch. Het gladde en vlakke oppervlak van dit materiaal zorgt ervoor dat bacteriën en algen zich moeilijk kunnen hechten. Hierdoor houdt u het zwembad eenvoudig schoon en heeft u maar weinig chemische producten nodig voor het reinigen.

Een lust voor het oog

De reflectie van zonnestralen en de blauwe lucht zorgt voor een schitterend kleurspel in het water. U zult versteld staan van de sprankelende, natuurlijke uitstraling. Roestvrijstalen zwembaden zijn dan ook een lust voor het oog en vormen een indrukwekkende eyecatcher in elke omgeving.

De aanleg van uw rvs zwembad

U kunt uw rvs zwembad op twee verschillende manieren laten aanleggen. Bij aanleg op de klassieke wijze graven we eerst de contouren van het zwembad uit. Vervolgens storten we een vloer van gewapend beton. In het gat plaatsen we het zwembad, waarna we de ruimte eromheen opvullen met stabiliserend zand of Sopra Iso-Tec. Zodra de opvulling droog is, storten we een ringbalk, waarop de randtegels komen.

Bij een rvs binnenzwembad is een vrijdragende constructie mogelijk, waarbij het zwembad losstaat van de constructie van uw woning. Net als bij de traditionele aanleg worden de contouren van het zwembad eerst uitgegraven en storten we een vloer van gewapend beton. Vervolgens plaatsen we het zwembad op de betonvloer, maar hoeft de ruimte eromheen niet opgevuld te worden met Sopra Iso-Tec of zand. Een voordeel hiervan is dat het leidingwerk vrij toegankelijk blijft en u om het bad heen kunt lopen.

Service en onderhoud

Om uw rvs zwembad in de beste conditie te houden, helpen de specialisten van Ambiance Wellness u graag met het onderhoud. We verzorgen onder andere:

  • Regelmatig onderhoud van uw rvs zwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw roestvrijstalen buitenzwembad
  • Een onderhoudscontract naar uw keuze
  • Alle nodige chemicaliën en accessoires voor onderhoud

Er zijn twee verschillende onderhoudscontracten mogelijk: een premium pas en onderhoud op maat. Laat onze experts uw rvs zwembad in optimale conditie houden, zodat u zorgeloos blijft genieten van uw wellness!

Meer weten?

Heeft u interesse in een roestvrijstalen zwembad en wilt u weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Leg uw wensen gerust aan ons voor, we denken graag met u mee. Neem vrijblijven contact met ons op via de onderstaande buttons.

Wij denken graag met u mee!