Bouwkundig folie zwembad

Bouwkundig folie zwembad

Een bouwkundig folie zwembad is altijd maatwerk en kent geen enkele beperking in afmeting, vorm of diepte. Een folie zwembad is in verschillende varianten uit te voeren, te denken aan een skimmerbad, met een onder-, of overloopgoot en is geschikt als binnen- en buitenbad.

De aanleg

Om een bouwkundig folie bad te realiseren zullen de contouren van het zwembad worden uitgegraven. Vervolgens zal een gewapende betonnen vloer gestort worden en zullen de wanden opgetrokken worden. Dit kan worden gemetseld of van XPS-Stones vervaardigd worden. Indien de keuze valt op metselen zal de stukadoor vervolgens de wanden, en indien gekozen trap, moeten stucen.

Vervolgens wordt er een scheidingsvlies in het bad aangebracht welke zorgt voor extra comfort en stevigheid in het zwembad. Daarna wordt de door u gekozen folie in het bad gelast. De keuze aan verschillende soorten folie is ontzettend groot. In onze showroom hebben wij hier een enorme hoeveelheid aan stalen van liggen.

Voordelen

De uitstraling van een bouwkundig folie zwembad is strak en modern door de gladde afwerking van de ingelaste folie. Het bouwkundige folie zwembad heeft zich de afgelopen decenia bewezen als een degelijk, duurzaam product waar men jarenlang plezier van heeft.

Het aanleggen van een bouwkundig folie zwembad neemt meer tijd in beslag dan het plaatsen van een monopool bad. Maar daar tegenover heeft u bij deze vorm van bouwen geen beperkingen in vorm en diepte en heeft de folie als voordeel dat deze, indien nodig gemakkelijk te vervangen is. Tevens is er een enorm scala aan verschillende foliën op de markt, maar werkt Ambiance alleen met het beste wat er verkrijgbaar is. Hierin wordt een ruime keuze geboden aan kleuren, grafische vormen en textuur.

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft, helpen wij u graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent de aanleg van een bouwkundig folie zwembad bij u thuis of wilt u uw wensen eens aan ons voorleggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons direct op 0318 – 55 11 90.

Wij denken graag met u mee!