ZigaForm version 6.1.2
Hovenier

Van Oort Hoveniers en Stratenmakers

Van Oort Bouwservice is een allround bouwbedrijf met negen vaste medewerkers. Onze medewerkers zijn zeer breed opgeleid. Wij beschikken over ervaren timmermannen, maar hebben ook de expertise in huis van een elektriciën, loodgieter, metselaar en stucadoor. Daarnaast werken wij nauw samen met betrouwbare partners. De naam ‘bouwservice’ zegt het al: wij begeleiden u graag tijdens het gehele bouwproject en verlenen alle service die daarbij komt kijken. Van bouwaanvraag tot oplevering.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Wij zijn te vinden op projecten door heel het land, maar voornamelijk in de gemeente Ede en omstreken. Naast de diverse bouwwerkzaamheden geven wij ook graag bouwkundig advies bij de aankoop van een woning.

Ook in de toekomst bestaat er in de bouw grote behoefte aan kundige medewerkers. Behalve een goede opleiding is praktijkervaring hierin erg belangrijk. Wij besteden daarom tijd en aandacht aan het opleiden en begeleiden van leerlingen die zich in ons vakgebied willen ontwikkelen. En die zich volledig willen inzetten voor ons bedrijf.

Van Oort Bouwservice is een gecertificeerd leerbedrijf  bij Volandis bewust werken wérkt.

Lees meer

Wij denken graag met u mee!