Sauna kopen - Standaardmodel of op maat – Ambiance Wellness

Sauna Kopen

Haal ongekende luxe in huis en koop een sauna bij Ambiance Wellness. U heeft de keuze uit diverse sauna’s, van volledig op maat gemaakt tot standaardmodellen.

 • Kom optimaal tot rust in uw eigen woning
 • Project van a tot z geregeld door onze specialisten
 • 24/7 service van onze professionals

Sauna op maat

Creëer uw eigen droomsauna met een sauna op maat. U kiest zelf de grootte en bepaalt welke uitrustingen u wilt.

Lees meer over de sauna op maat

Sauna Excellent

Een fantastische sauna op maat is de Sauna Excellent. Hij biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van grootte, specificaties en design.

Lees meer over de Sauna Excellent

Sauna Maata

Een fijne standaardsauna die we aanbieden is de Maata. Hij is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen met een standaardhoogte van 205 cm.

Lees meer over de Sauna Maata

Sauna Maata Comfort

Kies voor een extra luxe uitstraling met de Maata Comfort. Hij heeft een frameloze beglazing, extra brede ligbanken en is uit te breiden met diverse extra’s.

Lees meer over de Sauna Maata Comfort

Sauna Perfect

Wilt u wel dat uw sauna voldoet aan uw wensen, maar zonder dat u een sauna op maat kiest? Dan is de Sauna Perfect ideaal voor u. Het basismodel van de Sauna Perfect is volledig naar uw wensen aanpasbaar.

Lees meer over de Sauna Perfect

Buitensauna

Ultieme luxe voor in de tuin is het hebben van een buitensauna. Stel uw eigen buitensauna samen en koel af onder de buitendouche of op uw terras.

Lees meer over de buitensauna

Sauna op maat kopen

Laat een sauna op maat bouwen die volledig voldoet aan al uw wensen. U heeft zelf de keuze voor de locatie. Laat u hem in uw woning plaatsen of kiest u juist liever voor een buitensauna op maat? De keuze is aan u.

Sauna Excellent

De Sauna Excellent behoort tot onze sauna’s op maat, maar geeft u alvast een aantal handvatten. U kiest uit allerlei opties op het gebied van ontwerp, uitrusting en details. Zo creëert u eenvoudig de sauna van uw dromen.

Lees meer over onze sauna’s op maat

Standaardmodellen

Maak het uzelf gemakkelijker door te kiezen voor een standaardmodel sauna. Met deze sauna’s geniet u van dezelfde luxe als met een op maat gemaakt model en u weet direct hoe uw sauna eruit komt te zien. Een aantal van onze standaard sauna’s zijn nog altijd aan uw wensen aan te passen, aangezien u de keuze heeft uit diverse standaardafmetingen of extra uitrusting.

Sauna Maata

De Maata is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel één past bij de rest van uw interieur. De 1,4 cm dikke geprofileerde houten bekleding is stevig bevestigd aan de veerbasis en zorgt ervoor dat u zeer lang plezier heeft van uw privé sauna. Dankzij eersteklas thermische isolatie verbruikt de Maata minder energie dan gebruikelijk voor een sauna.

Met een saunahoogte van 205 cm geeft de Maata u een ruimtelijk interieurgevoel. Daarnaast leveren we de sauna met een hoogwaardige, volledig glazen deur met pvc-afdichting. Dankzij de comfortabele, zachthouten saunabedden wilt u haast u niet meer opstaan.

 • Beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen
 • Elegante, volledig glazen deur
 • Elementenconstructie met hoogwaardige isolatie
 • Sauna besturing met LCD-display

Neem contact op voor meer informatie

Sauna Maata Comfort

De Maata Comfort is een juweeltje onder de elementensauna’s. Het open ontwerp met de frameloze beglazing die om de hoek doorloopt, biedt een royaal inzicht in hoe mooi een saunasessie kan zijn.

Aan de buitenzijde van de sauna plaatsen we een plankelement met spiegel. Dit behoort tot de standaarduitrusting. De binnenzijde van de sauna bekleden onze specialisten met softline panelen van poolspar. Deze zorgen voor een perfect klimaat, zodat u bijzonder comfortabel kan genieten. Droom weg op de extra brede ligbanken met gebogen hoofdsteunen.

Indien gewenst kunt u deze sauna op verzoek uitbreiden met een klimaatsysteem dat zorgt voor verschillende badstijlen, evenals een led-kleurenlichtsysteem achter de rugleuningen.

 • Elementenconstructie met hoogwaardige isolatie
 • Sauna besturing met LCD-display
 • Frameloze beglazing door de hoek
 • Extra brede ligbanken van 66 cm
 • Indirecte ledverlichting achter rugleuning is optioneel

Neem contact op voor meer informatie

Sauna Perfect

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Perfect een perfecte sauna voor wie het basismodel wil modificeren. Het basismodel kan namelijk qua afmetingen volledig op uw wensen worden aangepast. Dus heeft u bijvoorbeeld een schuin plafond of een schuine wand, dan is dat geen enkel probleem.

Zowel van binnen als van buiten wordt deze prijs-prestatiewinnaar vervaardigd uit duurzame materialen. De buitenzijde werken we af met prachtig poolspar: een echte blikvanger. Kies uit verschillende soorten wandbekleding die de sauna een natuurlijke feel-good sfeer geven.

De ligbanken zijn gemaakt van zachthout. De comfortabele rugleuningen zijn eenvoudig verstelbaar voor een ultieme reiniging. Tot de standaarduitrusting behoort ook de volledig glazen deur, de beproefde Safor saunaoven, een timer en automatische uitschakeling.

 • Naadloze verbindingen en verborgen paneelbevestigingen
 • Pas het basismodel aan naar uw wensen
 • Ligbanken van knooploos zachthout
 • Volledig glazen deur
 • Automatische uitschakeling

Neem contact met ons op

Buitensauna kopen

Heeft u in huis niet genoeg ruimte of wilt u graag afkoelen onder een buitendouche of op uw eigen terras? Met een buitensauna geniet u van deze voordelen en nog veel meer.

De buitensauna’s worden gemaakt met de modernste technieken en uiterst hoogwaardige materialen. U heeft zelf veel inspraak in de uitvoering van de sauna voor in uw tuin. U kiest uit diverse afmetingen en uitrustingen.

SunCube

Een van de buitensauna’s die we aanbieden, is de buitensauna van SunCube. We bieden hem aan in verschillende uitvoeringen, u heeft dus keuze genoeg.

We staan voor u klaar

Bij Ambiance Wellness profiteert u van 24/7 service en een periodieke onderhoudsbeurt. Zo hoeft u zelf niet om te kijken naar het onderhoud van uw sauna.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze sauna’s of onze service? Neem gerust contact met ons op via 0318 551 190 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij denken graag met u mee!