Whirlpools

Warm water in combinatie met subtiele of intensieve massage… Pure ontspanning in uw eigen whirlpool. Droomt u ook van een whirlpool in uw woning of tuin? We hebben een enorme keuze in inbouw- en opbouwmodellen van topklasse voor zowel binnen als buiten. Dankzij de grote variatie in modellen, comfort en design hebben we altijd een model dat voldoet aan al uw wensen. De experts van Ambiance Wellness laten uw droom graag in vervulling gaan en helpen u bij het kiezen van de whirlpool die bij u past. Of laat een whirlpool compleet volgens uw wensen ontwerpen.

  • Keuze uit whirlpools van gerenommeerde merken
  • Geniet van premium luxe in uw eigen woning
  • Complete verzorging van a tot z
  • 24/7 landelijke service

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of service? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Naar de prijscalculator

Exclusive Spa

De whirlpools uit de Exclusive Spa collectie vormen de elite binnen de hydromassage sector. In deze collectie vindt u whirlpools met ultieme functionaliteit en de meest moderne designs. Het beste van techniek, design en gemak op whirlpoolgebied komen hierin samen.

Premium Spa

Whirlpools uit de Premium collectie zijn prachtig afgewerkt en leveren uitmuntende prestaties. Deze whirlpools beschikken over een zeer hoog en effectief rendement als het gaat om hydromassage.

Aqualife Spa

Deze basiscollectie bestaat uit draagbare en functionele whirlpools van hoge kwaliteit met een betrouwbare en duurzame structuur. Bij het ontwerpen van deze whirlpools is extra aandacht besteed aan het beperken van onderhoudskosten, waardoor hij een rendabele investering is voor in huis.

Built-in Spa

Built-in Spa’s zijn ontworpen voor de gebruiker die zijn whirlpool wil laten verdwijnen in het terras of in de tuin. Daarnaast zijn deze inbouw-whirlpools in huis te installeren als aanvulling op of begin van uw thuiswellness. De technische onderdelen van deze whirlpools worden extern geïnstalleerd, op een gunstige plek.

Professional Spa

De inbouw-whirlpools uit deze collectie zijn het beste van het beste. Ze zijn van sublieme kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement in combinatie met maximale efficiëntie en duurzaamheid. Men ziet whirlpools van de Professional Spa lijn ook wel als de Champions League onder de whirlpools.

Spa Suite

Kom tot rust met de Spa Suite; een van de nieuwste whirlpools van dit moment. Deze whirlpool bevat 4 zitplaatsen die u ook gebruikt als 2 ergonomische ligstoelen. De spa heeft eigenschappen die iedereen laat ontspannen.

Whirlpool kopen van vooraanstaande merken

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom voeren wij het Italiaanse kwaliteitsmerk Jacuzzi®: de grondlegger van de whirlpools. Jacuzzi® modellen hebben een strakke en moderne vormgeving, bieden hoge prestaties en zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Ook voeren we de kwalitatief vooraanstaande merken iSolaSpas en RiveraPool van de eigen whirlpool-lijn van Sopra.

Whirlpool naar wens laten ontwerpen

Droomt u van een whirlpool die aan al uw wensen voldoet? Ambiance Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van whirlpools in alle soorten en maten. We gaan graag met u in overleg over een zwembad dat perfect aansluit op uw wensen, smaak en woning.

De voordelen van een whirlpool

Een whirlpool, ook wel bubbelbad genoemd, is meer dan een bad. Het is de ultieme manier om volledig tot rust te komen. In ons assortiment hebben we whirlpools met watermassages of lucht- en watermassages, die uw huid en spieren voorzien van een overheerlijke massage. De massage bevordert de stofwisseling en stimuleert uw bloedsomloop, waardoor uw lichaam energie krijgt. Daarnaast helpt de ontspannende ervaring bij het verminderen van stress en vermoeidheid.

Whirlpools impressie

Selecteer uw gewenste keuzes en krijg direct een indicatieve prijsbepaling! Aan deze calculator kunnen geen rechten worden ontleend. Let op! Calculator van boven naar beneden invullen!
*Prijzen zijn exclusief installatie- en transportkosten

Uw gegevens

Totaal

0

Wij denken graag met u mee!