Zwembad met beweegbare bodem: volledig ontzorgd genieten - Ambiance

Zwembad met beweegbare bodem

De NIVEKO Motion Pool is een zwembad met beweegbare bodem. Dit unieke design product is een combinatie van toptechnologie, de kwaliteit van NIVEKO en meer dan 30 jaar ervaring. Met het oog op maximaal comfort leveren wij een compact product in de vorm van een zwembad met een beweeglijke bodem waar geen aanvullende installatie voor nodig is.

Dankzij de beweeglijke bodem kan de zwembaddiepte eenvoudig worden gereguleerd om deze af te stemmen op de behoeften van elk gezinslid. Als het zwembad niet onder toezicht staat of niet wordt gebruikt, kan de bodem tot aan het niveau van het omringende terrein worden opgeheven zodat het zwembad voor niemand toegankelijk is.

Met slechts één klik of draai aan de sleutel tover je je zwembad om tot een volwaardig terras, waardoor je de ruimte in je tuin optimaal kunt benutten. De bodem vervult bovendien ook de functie van effectieve isolatie.

  • Uw zwembad met beweegbare bodem wordt compleet naar wens ontworpen
  • Verzorging van het complete traject
  • Geniet van premium wellness zonder de deur uit te hoeven
  • 24/7 landelijke service
Neem contact met ons op

Motion- Pool

Een zwembad dat aan al uw wensen voldoet? Ambiance Wellness is gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van zwembaden met beweegbare bodems.

Zwembad in huis: waar moet u rekening mee houden?

Premium binnenzwembaden van Ambiance

Ambiance maakt uitsluitend gebruik van de beste producten, materialen en mensen bij het bouwen van een privé binnenzwembad. Om uw premium wellness beleving helemaal compleet te maken kan Ambiance u ook voorzien van een whirlpoolsauna of stoomcabine.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een overdekt zwembad thuis? Vertel ons al uw wensen op het gebied van thuiswellness, we denken graag met u mee! Via de onderstaande buttons neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Whirlpools

Thuis genieten van uw eigen whirlpool. Professionele prestaties in combinatie met strakke moderne vormgeving.

Zwembaden

Binnen- en buitenbaden om op elk moment te kunnen zwemmen in de rust en privacy van uw priveomgeving.

Sauna's

Heerlijk thuis ontspannen in uw eigen sauna. Het is mogelijk met Ambiance Wellness. Uw sauna geheel op maat gemaakt.

Wij denken graag met u mee!