Reportage buitenzwembad Moving Garden in Schwimmbad+Sauna

21 mei, 2020

In Duitsland is wellness nog meer ‘booming’ dan in Nederland. Zo zijn er in Duitsland ook verschillende vakbladen met reportages van de mooiste zwembaden, sauna’s en whirlpools. Het Duitse vakblad Schwimmbad+Sauna heeft een reportage gemaakt van de moving garden.

De moving garden is een waterpartij van 30 meter lang, waarvan de helft zwembad en de helft vijver. De wens van de klant was een buitenzwembad dat, op het moment dat er niet gezwommen wordt, volledig geïntegreerd is met de tuin. Dit hebben we gerealiseerd door een beweegbare tuin te maken. Deze verschuifbare tuin, aangelegd met Franse lavendel, verschuift over het stuk dat op dat moment niet gebruikt wordt. Zo dekt het of de vijver of het zwembad af. ​

Bekijk hier de reportage of bekijk hier al onze foto’s van dit project.

Wij denken graag met u mee!