ZigaForm version 6.1.2

Zwembad- en Wellness Trends 2024

12 juni, 2024

Ambiance Wellness realiseert al meer dan 27 jaar zwembaden en wellness in privéruimtes. In deze tijd hebben we veel veranderingen gezien op het gebied van vormgeving, materialen en duurzaamheid. Hieronder zetten we de laatste trends voor je op een rijtje:

Goed voor jezelf zorgen

Zelfzorg wordt steeds serieuzer genomen. De positieve effecten van zwemmen en het gebruik van (infrarood) sauna’s of stoomruimtes op zowel jouw fysieke als mentale gezondheid zijn wetenschappelijk bewezen. Deze activiteiten helpen je langer vitaal te blijven. Bij Ambiance Wellness hebben we een breed scala aan producten die hieraan bijdragen en we kunnen je hierover uitgebreid informeren.

Investeren in thuisgevoel

Na een periode van beperkingen hechten we meer waarde aan comfort thuis en zijn we bereid hierin te investeren. De stijgende kosten van uit eten gaan, vakanties, enzovoort, maken het aantrekkelijker om thuis van luxe te genieten. Zo kun je op een kostenefficiënte manier toch een vakantiegevoel creëren in je eigen huis.

Duurzaamheid

We zijn ons steeds meer bewust van onze ecologische voetafdruk en denkt na over hergebruik van materialen en het efficiënt omgaan met energie en water. Ambiance Wellness voelt zich verantwoordelijk om zwembaden zo energetisch mogelijk te bouwen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Dichterbij de natuur

Een zwembad of sauna moet harmoniëren met de omgeving. Steeds vaker kiezen we voor inbouwzwembaden in donkere kleuren, waardoor het water groen/blauwer lijkt en beter in een groene omgeving past. Daarnaast bieden wij betegelde baden met natuursteen of zelfs volledig granieten baden, wat het gevoel geeft dat je in de natuur zwemt. Ook onze sauna’s zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke materialen, zodat ze naadloos opgaan in hun omgeving.

Slimme oplossingen

De techniek staat niet stil. Naast duurzamere oplossingen, worden deze ook steeds slimmer. Zo gebruiken we bijvoorbeeld afdeklamellen die door zonne-energie het bad verwarmen. En heb je niet genoeg ruimte of kun je niet kiezen tussen tuin of terras? Dan kun je kiezen voor een zwembad met een beweegbare bodem. Wanneer je dit wenst hoef je zelf helemaal geen onderhoud meer aan het zwembad te verrichten, dankzij een speciale gateway-connectie met Ambiance Wellness.

Wil je meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zwembaden en wellness? Maak een afspraak in onze showroom, wij inspireren je graag! Je kunt ook contact opnemen via info@ambiance.nu en 0318 551 190.

Wij denken graag met u mee!