Bouwkundig betegeld zwembad

Bouwkundig betegeld zwembad

Een bouwkundig betegeld zwembad is te alle tijden maatwerk en kent geen enkele beperking in afmeting of diepte. Een betegeld zwembad is in verschillende varianten uit te voeren, te denken aan een skimmerbad, met een onder-, of overloopgoot en ziet men vooral veel als binnenbad.

De aanleg

Het aanleggen van een bouwkundig betegeld zwembad is vakwerk. Na het uitgraven van de contouren van het bad zal een gewapende betonnen vloer gestort worden en zullen de wanden opgetrokken worden. Vervolgens worden op de wanden en vloer verschillende lijmlagen aangebracht om het bad absoluut waterdicht te maken, daar beton van zichzelf niet waterdicht is. Vervolgens kunnen de tegels op de wanden en vloer worden aangebracht en zullen deze gevoegd worden. Wanneer alles goed gedroogd is kunnen de randtegels kunnen worden gelegd en bent u weer op tuin/terras niveau.

Voordelen

Een degelijke en duurzame manier van bouwen is bij een betegeld zwembad een must. De uitstraling van een betegeld zwembad is erg luxueus, en door de juiste manier van bouwen bent u verzekerd bent van jarenlang, onbezorgd zwemplezier.

Het aanleggen van een bouwkundig betegeld zwembad neemt wel meer tijd in beslag dan het plaatsen van een monopool bad. Maar daar tegenover heeft u bij deze vorm van bouwen geen beperkingen in vorm en diepte en hebben tegels als voordeel dat ze zeer sterk zijn en een lange levensduur hebben. Op het gebied van tegels is een enorm scala te vinden. Ambiance heeft in de showroom samples staan en boeken vol mogelijkheden. Mocht u toch niets vinden waar uw voorkeur naar uitgaat zullen wij samen opzoek gaan naar uw droomtegel.

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft, helpen wij u graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent de aanleg van een bouwkundig betegeld zwembad bij u thuis of wilt u uw wensen eens aan ons voorleggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons direct op 0318 – 55 11 90.

Wij denken graag met u mee!