Polystone zwembaden

Sopra Polystone

Sopra Polystone is een custom build monopool zwembad dat in elke vorm en afmeting kan worden gefabriceerd. Dit unieke monopool zwembad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, te denken aan een skimmerbad, met een onder-, of overloopgoot en is geschikt als binnen- en buitenbad.

De aanleg

Om een Sopra Polystone bad te realiseren zullen de contouren van het zwembad worden uitgegraven. Vervolgens zal een gewapende betonnen vloer worden gestort waarna het bad in het gat geplaatst kan worden. Vervolgens zal het bad aangevuld worden met gestabiliseerd zand of met Sopra Iso-Tec. Wanneer de aanvulling gedroogd is zal er een ringbalk gestort worden, waarna de randtegels kunnen worden gelegd en u weer op tuin/terras niveau bent.

Voordelen

Het bad heeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling maar heeft ook nog een aantal sterke voordelen. Zo is het Sopra Polystone bad zeer UV bestendig en zal de kleur van uw bad voor jarenlang intact blijven. Contact met desinfecterende stoffen, water of de huid heeft geen enkel effect op het materiaal en is ook nog eens antibacterieel. Daarnaast kost het plaatsen van het bad minder tijd dan het vervaardigen van een bouwkundig folie bad, doordat het Sopra Polystone bad in een geheel op de locatie aankomt.

Mocht uw keuze vallen op een afwijkende afmeting waardoor het transport, bestaande uit één deel niet mogelijk is, dan komen de monteurs van de fabrikant bij u op locatie het bad assembleren en zorgen zij ervoor dat deze perfect in de contouren zal passen.

Indien u een investering wilt doen die de waarde van uw vastgoed verhoogd en als u jaren onbezorgd wilt genieten van uw zwembad is een Sopra Polystone custom build monopool de beste keuze voor u!

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zwembad in topconditie blijft, helpen wij u graag bij het onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Periodiek onderhoud van uw buitenzwembad
  • Het zomer- en winterklaar maken van uw buitenzwembad
  • Een vast onderhoudscontract voor uw buitenzwembad
  • Chemicaliën en ander toebehoren voor het zelf onderhouden van uw buitenzwembad

We hebben verschillende onderhoudscontracten: een premium pas en onderhoud op maat.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent de aanleg van een Sopra Polystone custom build monopool bij u thuis of wilt u uw wensen eens aan ons voorleggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel ons direct op 0318 – 55 11 90.

Wij denken graag met u mee!

Contact form - footer